Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Якщо були порушені права споживача

 Якщо були порушені права споживача відповідно до статті 8,  Закону України «Про захист прав споживачів», споживач подає письмову заяву на ім’я суб’єкта господарювання, в якій викладає суть питання. Суб’єкт господарювання повинен зареєструвати заяву споживача. Якщо суб’єкт господарювання відмовляє споживачу у реєстрації його заяви, споживач направляє звернення поштою з повідомлення про вручення. Положеннями Закону, передбачено, що вимоги споживача розглядаються після пред'явлення споживачем розрахункового документа, а щодо товарів, на які встановлено гарантійний строк, - технічного паспорта чи іншого документа, що його замінює, з позначкою про дату продажу. Крім того, в разі порушення ваших прав, як споживача ви маєте право звернутися до суду або Держпродспоживслужби України (01001, м. Київ, вул. Б.Грінченка, 1), її територіальних органів (адреси та телефони територіальних органів Держпродспоживслужби можна знайти на сайті www.consumer.gov.ua), які знаходяться в областях та м. Києві. Держпродспоживслужба та її територіальні органи розглядають всі звернення споживачів, права яких було порушено, у встановлений чинним законодавством термін.

13:52 27.03.2018

До уваги внутрішньо-переміщених осіб та місцевих жителів, які лишились роботи у зв'язку з конфліктом

28 березня поточного року об 11.30 годин у залі засідань райдержадміністрації (смт Троїцьке, пр. Перемоги, 60) фахівцями Норвежської ради у справах біженців буде проведено семінар з питання отримання фінансової допомоги на самозайнятість населення по програмі "Агро-гранти".

09:57 27.03.2018

До уваги бджолярів!

29 березня 2018 року о 10.00 у залі засідань Троїцької райдержадміністрації за адресою: смт Троїцьке, проспект Перемоги, 60, відбудуться збори бджолярів.

09:45 27.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь