A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

До уваги громадських формувань!

Дата: 14.02.2020 08:35
Кількість переглядів: 612

Своєчасно повідомте про прийняті рішення!

Однією з підстав для зупинення розгляду документів, встановлених пунктом 7 частини першої статті 27 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань", є подання документів з порушенням встановленого законодавством строку для їх подання.

Для уникнення таких обставин та своєчасного повідомлення суб'єкта державної реєстрації про зміни до відомостей, що містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує строки та терміни, що встановлені діючим законодавством, в межах яких громадським формуванням необхідно звернутись до суб'єкта державної реєстрації:

протягом 60 днів з дня прийняття відповідного рішення – для громадського об'єднання;

10-денний строк після прийняття відповідного рішення – для політичної партії, структурного утворення політичної партії передбаченого статутом політичної партії;

60-денний термін – для організації роботодавців, об’єднання організацій роботодавців;

60-денний строк – для творчої спілки, територіального осередку творчої спілки;

протягом 15 днів – для постійно діючого третейського суду, у разі внесення змін до Положення про постійно діючий третейський суд та/або регламенту третейського суду або списку третейських суддів постійно діючого третейського суду.

Державну реєстрацію громадських формувань, місцезнаходженням яких є населені пункти Луганської області, здійснює Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) через відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків).

Подати документи та отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова 22 або отримати консультацію за телефонами - 0953624202, 0645242216.

Також, документи для державної реєстрації можна також подати через центри надання адміністративних послуг у Луганській області, що забезпечують прийом та видачу документів у сфері державної реєстрації громадських формувань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь