Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Друга щорічна премія соціальних проектів Social Рroject Awards

З 1 липня по 29 серпня 2018 року активісти з усієї України можуть подати заявку на другу щорічну премію соціальних проектів Social Рroject Awards, організаторами якої є Міністерство молоді та спорту України спільно з журналом PROactive та за підтримки компанії "Цитрус". Церемонія нагородження переможців відбудеться 8 грудня в Одеському театрі опери та балету.

11:10 24.07.2018

ЛУГАНСЬКЕ ОБЛАСНЕ ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ІНВАЛІДІВ ІНФОРМУЄ!

   В разі, якщо особі з інвалідністю за результатами вступних випробуваннь до вищіх навчальних закладів не вдалось бути зарахованим на бюджетне місце, Фонд соціального захисту інвалідів бере на себе витрати з оплати за навчання такої особи на контрактній основі.

23:45 09.07.2018

КОНКУРС ГРАНТІВ У РАМКАХ ПРОЕКТІВ USAID «АГРОСІЛЬРОЗВИТОК» НА ВПРОВАДЖЕННЯ МІСЦЕВИХ ІНІЦІАТИВ ТА ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ В ОТГ

Оголошено конкурс грантів у рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах.

23:34 09.07.2018

Управління ДСНС України в Луганській області повідомляє!

Увечері  7 липня  у селі Покровське Троїцького району під час відпочинку на ставку пішов купатися та пропав безвісти місцевий житель, 1965 року народження.  Він відпочивав біля водойми з компанією друзів, після чого залишився на одинці. Чоловік вирішив пірнути у ставок, де глибина дна становить близько 2-3 метрів, та більше не винирнув.

10:53 08.07.2018

Увага! Скайп-тренінг!

Норвежська рада у справах біженців 4 липня поточного року о 10-00 годині проводить скайп-тренінг стосовно створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та участі у конкурсі на  отримання грантів, за адресою: смт. Троїцьке, пр. Перемоги, 60, Управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, каб. 318 Телефон контактної особи 066-85-85-856

15:40 03.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь