A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Офіційно. До уваги мешканців громади!

Дата: 15.03.2020 18:59
Кількість переглядів: 736

Фото без описуРеалізуючи рішення Ради національної безпеки і оборони щодо невідкладних заходів в умовах спалаху коронавірусу Кабінет Міністрів України обмежує перетинання державного кордону нашої держави.

Згідно з Розпорядженням КМУ від 14.03.2020 року №287-р  з 00:00 16 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року тимчасово закриваються пункти пропуску (пункти контролю) через державний кордон для міжнародних пасажирських перевезень. Виключення становить здійснення перевезень осіб з метою забезпечення захисту національних інтересів або у зв’язку з виконанням міжнародних зобов’язань, а також представників дипломатичних установ та гуманітарних місій.

Перелік пунктів пропуску для автомобільного сполучення, на ділянці відповідальності Луганського прикордонного загону , в яких тимчасово припинено пішохідне сполучення:
«Мілове», «Просяне», «Танюшівка».  Тимчасове припинено роботу місцевих пунктів пропуску «Мілове», «Сиротине». 

Також з 00:00 16 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року тимчасово забороняється перетин державного кордону на в’їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства. Обмеження не стосується тих, що мають право на постійне або тимчасове проживання в Україні, є подружжям або дітьми громадян України, працівників іноземних дипломатичних представництв та консульських установ, акредитованих в Україні, представництв офіційних міжнародних місій, організацій, акредитованих в Україні, та членів їх сімей; водіїв та обслуговуючого персоналу вантажних транспортних засобів, членів екіпажів.
Щодо роботи КПВВ.     З 16 березня за наказом Командувача об’єднаних сил, забороняється перетинання в обох напрямках на КПВВ «Станиця Луганська». 
Вийняток щодо повернення на українську частину робиться тільки для громадян, які мають постійну реєстрацію на підконтрольній Україні території.
Пропуск на тимчасово непідконтрольну територію виключно для громадян, які там проживають. 
Окремо  відмітимо, ухваленим РНБО рішенням «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» громадянам України рекомендовано утриматися від виїзду за кордон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь