Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Увага! Оголошено конкурс на поставку меблів в межах Мікропроекту  "Створення Центру надання адміністративних послуг Троїцької селищної ради Троїцької ОТГ"

 Організація громади «Калина - Пресс» Троїцького району Луганської області та Програма розвитку ООН Програма  RPP  цією об’явою запрошують постачальників меблів з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції  на поставку меблів в межах Мікропроекту  «Створення Центру надання адміністративних послуг Троїцької селищної ради Троїцької ОТГ. Реконструкція частини будівлі готелю за адресою: квартал Молодіжний, буд. №6, смт. Троїцьке, Луганської обл., придбання обладнання та меблів».

16:47 24.04.2018

Увага! Курс з підготовки топ-менеджерів у галузі культури для малих міст та ОТГ. Заявки приймаються до 10 травня

Міністерство культури України спільно із Goethe-Institut в Україні оголошують відкритий конкурс з підготовки топ-менеджерів у галузі культури для об’єднаних територіальних громад та малих міст України.

12:33 19.04.2018

Як отримати витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в паперовій формі

 Витяг з Єдиного державного реєстру в паперовій формі надається за запитом про надання витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (додаток 2 до Порядку надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 10.06.2016 № 1657/5) заявника шляхом звернення до уповноваженого суб’єкта державної реєстрації, центру надання адміністративних послуг або нотаріуса.

12:07 12.04.2018

Державна реєстрація прав у випадку втрати, пошкодження чи псування правовстановлюючого документа

Для державної реєстрації права власності та інших речових прав на земельну ділянку, права власності на об’єкт нерухомого майна, реєстрацію яких проведено до 1 січня 2013 р. відповідно до законодавства, що діяло на момент їх виникнення, у зв’язку із втратою, пошкодженням чи псуванням відповідного державного акта на право власності чи постійного користування земельною ділянкою, свідоцтва про право власності на нерухоме майно використовуються відомості з Державного земельного кадастру або Реєстру прав власності на нерухоме майно, який є архівною складовою частиною Державного реєстру прав, та паперовий носій інформації (реєстрові книги, реєстраційні справи, ведення яких здійснювали підприємства бюро технічної інвентаризації).

11:53 12.04.2018

Про надання правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб та місцевому населенню

Норвезька рада у справах біженців (далі - NRC) з кінця 2014 року в східній частині України надає переміщеним і іншим постраждалим в результаті конфлікту особам негайну допомогу у відновленні житла, непродовольчу і правову допомогу. NRC є незалежною, гуманітарної, некомерційною, неурядовою організацією.

09:49 11.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь