Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Розміри адміністративного збору за державну реєстрацію, плати за надання інформації та послуг у скорочені строки у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань

Адміністративний збір за реєстрацію прав на нерухоме майно, бізнесу чи громадського об'єднання розраховується залежно від розміру прожиткового мінімуму та терміну, за який повинна бути проведена реєстраційна дія.

11:43 10.01.2018

Увага! Пропонується робота!

Комунальне підприємство "Троїцьке - сервіс" запрошує всіх зацікавлених на співбесіду щодо зайняття вакантної посади головного бухгалтера. Довідкову інформацію можно отримати за телефоном: 050-167-99-25 (директор підприємства Серебрянський Леонід Миколайович) або за адресою: смт Троїцьке, вул. Центральна, 69, 2 поверх, кімн. 7

11:24 30.12.2017

До уваги громадських організацій та зацікавлених осіб. П’ятий щорічний конкурс соціальних проектів від «Монсанто Україна»

Компанія «Монсанто Україна» оголошує про початок прийому грантових пропозицій від громадських організацій в рамках п’ятого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Подання заявок на перший етап - з 4 до 24 грудня 2017 року.

13:54 11.12.2017

Увага! Оголошено конкурс з відбору однокімнатних квартир та будинків для придбання соціального житла!

     Троїцька селищна рада Луганської області на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво / капітальний ремонт / реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво / придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації» від 15.11.2017 №8 77 оголошує про проведення конкурсу з відбору однокімнатних квартир та будинків для придбання соціального житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа, які потребують поліпшення житлових умов, а також придбання житла дитячим будинкам сімейного типу.

16:05 06.12.2017

Опитування: «Я - ГРОМАДА!»

Реформа децентралізації стосується кожного з нас, адже кожен стане ( чи вже став) членом об'єднаної територіальної громади (ОТГ).

16:09 05.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь