Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

До уваги платників податків!

 Повідомляємо про закінчення 10.09.2018 року перехідного  періоду функціонування централізованої моделі виконання доходної частини бюджетів, закриття старих активних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів, в зв’язку з чим, всі платежі, які будуть надходити на старі рахунки починаючи з 11.09.2018 року, будуть повертатись платнику податків, зборів та платежів як нез’ясовані кошти. Тому просимо звернути увагу на нові  реквізити щодо зарахування коштів, які  розміщені  на офіційному сайті Троїцької селищної ради у розділі «Оголошення», або  отримати інформацію за телефоном (06456) 2-18-54.

16:30 03.09.2018

КОНКУРС! Представників об’єднаних громад запрошують до участі у проекті “е-Громада: електронні сервіси в ОТГ”

ГС «Центр розвитку інновацій» оголошує конкурс з відбору представників об’єднаних територіальних громад (далі – ОТГ) для участі у проекті “е-Громада: електронні сервіси в ОТГ”, який реалізується за фінансової підтримки ЄС в рамках ініціативи Eastern Partnership Civil Society Facility.

14:08 30.08.2018

Оголошено конкурсний відбір суб'єктів малого і середнього підприємництва

Луганська обласна державна адміністрація оголошує конкурсний відбір суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами для реалізації їх проектів.

10:01 15.08.2018

До уваги підприємців Троїцької громади!

Старобільська районна державна адміністрація запрошує підприємців Троїцької громади прийняти участь у міжрайонній виставці товаровиробників"Слобожанщина - 2018", присвяченій Дню підприємця, що відбудеться 31.08.2018 року на центральній площі міста Старобільська з 10-00.

09:33 15.08.2018

Порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів!

     Співробітники служби порятунку наголошують звернути увагу щодо вибухонебезпечних предметів, до яких відносяться  різноманітні боєприпаси, які випадково знаходять на землі у лісі, на полі після розмиву ґрунту дощовими водами, на дні річок, проте частіше - у ґрунті. Це авіаційні бомби, артилерійські снаряди, інженерні та артилерійські (мінометні) міни, фугаси, гранати та патрони. Більшість із них залишились нам у спадок після Другої світової війни, але і в післявоєнний час цей «арсенал» постійно поповнювався сучасними боєприпасами, які не вибухнули з різних причин на військових полігонах та за їх межами.

09:47 07.08.2018

Як правильно оформити договір оренди землі!

 Оренда землі - це засноване на договорі строкове платне володіння і користування земельною ділянкою, необхідною орендареві для проведення підприємницької та інших видів діяльності. Як правильно оформити договір оренди, за яких умов його можна розірвати та на що варто звертати увагу землевласникам у першу чергу,  в рамках проекту «Я маю право!», пояснюють спеціалісти Головного територіального управління юстиції у Луганській області.

21:20 02.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь