Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця музею і шкіл

Співпраця музею і шкіл

19 квітня два уроки праці в початкових класах Троїцького ліцею були проведені в Троїцькому музеї «Витоки». Вчитель Бакаляр Л.В. побудувала уроки про майстрів-гончарів так, що вони були іцікавими і пізнавальними, виховували любов до рідного краю, почуття прекрасного. Протягом уроку учні віртуально відвідали музей гончарства на Полтавщині, в етнографічній залі переглянули виставку виробів гончарів минулих часів та сучасних майстрів. А на завершення в Майстерні чудес музею мали змогу працювати з пластиліном, проявляючи неабияку фантазію та майстерність.

14:57 19.04.2019

На черговій сесії селищної ради

На черговій сесії селищної ради

17 квітня відбулося пленарне засідання чергової тридцять п’ятої сесії селищної ради сьомого скликання . Згідно з порядком денним на розгляд депутатів ради було внесено 115 питань. Були затверджені в новій редакції Програма соціального захисту населення Троїцької селищної ради на період до 2020 року, Програма фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2019 рік та надання повноважень на її виконання, Програма природоохоронних заходів Троїцької селищної ради на 2019 рік, Програма підтримки дитячої творчості «Творчі ініціативи» на період 2018-2020 років, розглянуто ряд фінансових та земельних питань. Всі питання було розглянуто та прийнято відповідні рішення.  

09:38 18.04.2019

Нова техніка у власності громади!

Нова техніка у власності громади!

Громада придбала два нових тракторних причепи. Нова техніка загальною вартістю 360 тис. гривень для подальшої передачі в оперативне відання КП “Троїцьке - Сервіс" придбана через тендер.  Після проходженя реєстрації - одразу до роботи! Техніка буде задіяна у поточних роботах з благоустрою, ремонті доріг, наданні комунальних послуг населенню. 

10:36 12.04.2019

Виїзний прийом громадян у селі Арапівка

Виїзний прийом громадян у селі Арапівка

10 квітня селищний голова Демид Палагно здійснив виїзний прийом громадян Арапівського старостинського округу. В ході спілкування з посадовцем мешканці громади порушували найболючіші питання, що стосуються життєдіяльності села, ділилися своїми проблемами та негараздами. Сільських мешканців турбують  питання незадовільного стану доріг та фактичної відсутності регулярного транспортного сполучення з центром громади, ремонту сільського водогону, благоустрою дитячого майданчику.  Всі питання прийнято до розгляду у встановленому законодавством порядку.

15:32 11.04.2019

Місячник чистоти продовжується! Звернення до всіх небайдужих мешканців громади!

Місячник чистоти продовжується! Звернення до всіх небайдужих мешканців громади!

Місячник чистоти продовжується! Завтра, 12 квітня о 9:00 запрошуємо всіх небайдужих до Троїцького територіального медичного об'єднання  для висадки саджанців дерев та благоустрою прилеглої території! З собою просимо мати інвентар.

12:44 11.04.2019

Весняна толока у Новознам'янці

Весняна толока у Новознам'янці

Учні та вчителі Новознам'янської гімназії влаштували весняну толоку. Всі разом старанно прибирали територію біля школи та пам' ятника загиблим воїнам. Працювали дружно і весело.

12:33 11.04.2019

Троїцький ліцей прийняв участь у місячнику до Дня довкілля.

Троїцький ліцей прийняв участь у місячнику до Дня довкілля.

За власної ініціативи та за допомогою Троїцької селищної ради (в особі голови Палагна Д.П.) учні 5 класів Троїцького ліцею (класні керівники Яненко Ю.В. та Чумак О.Д.), разом з батьками висадили на території ліцею дерева та кущі троянд. Відтепер, окрім навчання, у дітей на території ліцею є ще одна турбота - догляд за рослинами.

12:19 11.04.2019

До Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів

До Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів

11 квітня у всьому світі відзначається пам'ятна дата — Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів . Вона встановлена в пам'ять про інтернаціональне повстання в'язнів концтабору Бухенвальд, що сталося 11 квітня 1945 року. В Троїцькому музеї «Витоки» пройшли заходи, присвячені цій даті. 8 квітня учні та вчителі Троїцького ліцею послухали розповідь краєзнавця Лисицького М.М. про скорбні події війни, переглянули документальні фільми. 10 квітня слухачі Університету ІІІ віку відділення денного перебування Комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради прослухали розповідь краєзнавця про події війни, основану на місцевому матеріалі, переглянули фотографії, поділилися спогадами про війну,почутими від рідних. Спогади ці закарбувалися в пам’яті назавжди.

15:13 10.04.2019

На апаратній нараді

На апаратній нараді

8 квітня селищний голова Демид Палагно провів апаратну нараду з керівниками комунальних закладів, виконуючими обов'язки старост на начальниками відділів виконавчого комітету ради. Були обговорені питання: "Про конкурс проектів місцевого розвитку», «Про підготовку до ІІ туру виборів Президента України», «Щодо заохочення фельдшерів і медичних сестер ФАПів», «Про планування робіт 3 благоустрою сіл» та «Про оздоровлення дітей у 2019 році».

23:45 09.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь