Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на звіт селищного голови перед громадою за свою роботу в 2018 році.

Запрошуємо на звіт селищного голови перед громадою за свою роботу в 2018 році.

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 29 травня 2019 року о 10.00   в глядацькій залі Центрального будинку культури  про свою роботу за 2018 рік перед громадою звітуватиме селищний голова Палагно Демид Петрович.  

10:58 12.05.2019

Меморандум про співпрацю підписаний!

Меморандум про співпрацю підписаний!

11 травня відбулось підписання МЕМОРАНДУМУ про співробітництво між Луганським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України та Троїцькою селищною радою. Свої підписи під документом поставили Голова Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітеу України Віктор Острєцов та Селищний голова Демид Палагно.  Цей документ передбачає популярізацію фундаментальних принципів олімпізму та олімпійських цінностей, залучення до спортивно-масових і фізкультурно-оздоровчих заходів жителів Троїцької ОТГ, особливо дітей та молоді. Адже миротворча філософія спорту може бути двигуном для того, аби громада піднялася духом, відчула в собі сили для визнання і досягнення рекордів. Під час урочистої події Віктор Острєцов вручив подяки за вагомий особистий внесок у розвиток олімпійського руху, фізичної культури та спорту на Луганщині Зубку Віктору Володимировичу – вчителю фізичної культури Лантратівського ліцею Лісоветському Віктору Валерійовичу – вчителу фізичної культури Сиротинської гімназії Лукашову Олександру Олександровичу – тренеру-викладачу відділення дзюдо Троїцької ДЮСШ Сукач Ользі Вікторівні – тренеру-суміснику відділення баскетболу Троїцької ДЮСШ Шликову Олександру Миколайовичу – тренеру-викладачу відділення настільного тенісу Троїцької ДЮСШ Бутенко Валентині Миколаївні – вчителю фізичної культури Багачанської філії гімназії ОЗО "Троїцький ліцей" Паламарчуку Михайлу Васильовичу вчителю–пенсіонеру Криворучкіну Сергію Вікторовичу – голові СФГ «Сапфір», депутату селищної ради Владімірову Володимиру Васильовичу – заступнику директора ПСП «Світоч», депутату селищної ради Нестеренку Сергію Івановичу - вчителю фізичної культури Арапівської гімназії

10:05 12.05.2019

Відкрито новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

Відкрито новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

11 травня у селищі Троїцьке на території Троїцького ліцею відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Проект реалізовано шляхом співфінансування з державного та селищного бюджетів. Привітати спортивну спільноту громади завітали гості: Селищний голова Демид Палагно, Голова Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Віктор Острєцов, Заступник начальника Луганського обласного Відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Андрій Гожедрянов, Директор Луганського регіонального центру з фізичної культури та спорту інвалідів (інваспорт), Голова асоціації футзалу Луганської області Юрій Кравченко, депутат Троїцької селищної ради Володимир Владіміров, Начальник відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради Артем Масленніков, директор КУ "Троїцький ЦФЗН "Спорт для всіх" Любов Гарист, методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Тамара Комісієнко. Демид Палагно у своєму виступі зазначив, що відкриття спортивного майданчику є знаковою подією для Троїцької громади. Адже молодь бере участь у турнірах різних рівнів,тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомогатиме юним спортсменам у професійному зростанні. І на додачу подарував учням ліцею м'ячі. Гості привітали юних спортсменів з відкриттям штучного майданчику та побажали спортивних досягнень. Право перерізати стрічку було надано Демиду Палагно, Віктору Острєцову, Артему Масленнікову. Перший удар по м'ячу у ворота футболіста Троїцького ліцею Суського Кирила було надано Селищному голові Демиду Палагно. Створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю. Завдання на сьогодення полягає в ефективному використанні таких майданчиків. Є надія, що відтепер, завдяки спільним зусиллям громади, школярі та молодь у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.  

05:43 12.05.2019

З Днем матері!

З Днем матері!

Вже традиційно кожну другу неділю квітучого травня, українські родини відзначають дуже світле та чудове свято — День матері.  Це свято, сповнене душевної теплоти,  яку отримуємо від безмежної  материнської любові. Материнське терпіння, ніжні руки, любляче серце та мудрі поради благословляють всіх нас у житті. Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде любити незважаючи ні на що. Любі мами! Ви завжди піклуєтеся про злагоду і спокій, прагнете щастя для своїх дітей та онуків, оберігаєте сімейне вогнище, втілюєте любов і ніжність. Ваші слова, сповнені мудрості й теплоти, є тим духовним орієнтиром,  який підтримує у часи життєвих випробувань. Ви - початок всіх початків: життя, любові, весни. Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Завдяки матері людство має майбутнє!  Цей прекрасний день спонукає всіх нас промовити слова щирої вдячності за велике серце, безмежну любов, постійну турботу, безмежне терпіння, ніжність і ласку найдорожчій людині, яка подарувала кожному з нас радість життя – мамі. У цей день, дорогі і рідні мами, прийміть найщиріші вітання зі святом. Міцного здоров’я  Вам, родинного тепла, любові,  щирої турботи від ваших близьких і рідних та справжнього людського щастя.. Нехай ваші діти — найкращі і найгарніші у світі — дарують вам свої усмішки, добрі надії на майбутнє і радість від своїх досягнень та приносять вам лише радість та втіху! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Миру і злагоди у ваші оселі!

13:10 11.05.2019

У Троїцькій громаді відсвяткували День Перемоги

У Троїцькій громаді відсвяткували День Перемоги

На честь 74-ї річниці з дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в населених пунктах Троїцької об’єднаної територіальної громади відбулися урочисті мітинги. До пам’ятників загиблим землякам було покладено квіти, а працівники закладів культури організували святкові привітальні виступи. Зі сльозами на очах ветерани приймали поздоровлення та квіти.

14:36 10.05.2019

До Дня пам’яті та примирення

До Дня пам’яті та примирення

Друга світова – найжахливіша в історії війна, в тому числі і в українській. Відзначаючи День пам’яті та примирення, ми перш за все віддаємо данину поваги мільйонам наших співвітчизників, які рятували від нацизму Україну, Європу та світ.

21:20 08.05.2019

«Маки пам’яті»

«Маки пам’яті»

8 травня 2019 року, напередодні свята – 9 травня - 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, - люди поважного віку денного відділення Комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради зібралися однією родиною в Троїцькому музеї «Витоки» на заході: «Маки пам’яті».  Привітали зі святом людей похилого віку голова Троїцької ОТГ Палагно Демид, директор КУ «ЦНСП» Троїцької селищної ради Охрицька Світлана, працівник приймальні народного депутата України Курило В.С. Аліференко Олена, директор Троїцького відділу РВ ДРАЦС Варибрус Людмила. Щиро дякуємо вихованцям ДНЗ ясла-садок «Теремок», учням Троїцького ліцею та Ткаченко Анатолію за святковий настрій.

20:12 08.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь