Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Троїцької ОТГ

Засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Троїцької ОТГ

Пройшло засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Троїцької ОТГ. Були підведені підсумки з профілювання громади, визначення перспектив та планування діяльності робочої групи у 2019 році. Учасники робочої групи обговорили проектні ідеї, що плануються до участі в грантових конкурсах ПРООН у 2019 році. Дане направлення роботи дуже важливо для всіх сфер діяльності ОТГ, це і соціальна сфера, і культурна, і освітня, правоохоронна тощо. Аліна Лєбєдєва повідомила всім присутнім про можливість підняти будь яке питання щодо розвитку власної громади.

16:31 06.02.2019

На черговій апаратній нараді

На черговій апаратній нараді

4 лютого в сесійній залі Троїцької селищної ради відбулася апаратна нарада селищного голови, на якій були розглянуті питання про підготовку до виборів Президента України; про роботу, забезпечення та фінансування ФАПів; про роботу, забезпечення та фінансування закладів освіти; про роботу, забезпечення та фінансування закладів культури; про ліквідацію виборчих комісій; про створення профілю громад.

16:11 04.02.2019

Громада спортивна!

Громада спортивна!

2 лютого в спортивному залі Новопсковської ДЮСШ відбулися чергові матчі обласної першості серед юнаків. У віковій категорії 2008-2009 р.н. зустрілися на полі вихованці Міловоської та Троїцької ДЮСШ. Реультат гри - 4-1 на користь троїцької команди. Футболісти Новопсковської ДЮСШ 2006-2007 р.н. зіграли з міловською командою, отримавши перемогу з рахунокм - 8-0. Гравці 2004-2005 р.н. з Кремінної та Троїцького також зіграли між собою. Перемогу отримала Кремінна - 5-0. Бажаємо юним футболістам впевненості на наступних матчах та, звичайно, обійтися без травм.

11:47 04.02.2019

Перший звітний концерт учасників художньої самодіяльності "Луганщина - світанок України!"

Перший звітний концерт учасників художньої самодіяльності "Луганщина - світанок України!"

Стартував перший звітний концерт учасників художньої самодіяльності Бабичівського, Демино-Олександрівського сільських будинків культури та Демино-Олександрівського і Сиротинського сільських клубів у рамках обласного огляду-конкурсу "Луганщина - світанок України!"

11:23 04.02.2019

Тиждень математичних наук у Троїцькому ліцеї

Тиждень математичних наук у Троїцькому ліцеї

З 21 по 25 січня 2019 року у Троїцькому ліцеї проведено тиждень математичних наук. Вже другий рік він проходить у формі квесту. Квест - це подорож до визначеної цілі через подолання перешкод. Метою цього заходу є активізація пізнавальної активності учнів, підвищення інтересу до вивчення математики, фізики,інформатики; розвиток логічного мислення, просторової уяви, витримки, наполегливості у знаходженні оптимального розв’язку; уміння працювати у команді задля досягнення спільної мети, спілкуватися з іншими. Розпочався він лінійкою, на яку ведучі Мельников С. (9-А кл.) та Лимаренко Д. (9-Б кл.) запросили науки Математику, Фізику та Інформатику (Ричка Д., Моргун Ю., Чумакова А. 11-А кл.). Але вони розпочали сперечатися між собою, хто з них головніший. Їх розсудив мудрець (Луценко С. 5-А кл.), який сказав, що кожна з них важлива і потрібна людині. Фролова М. (7-А кл.) співала пісню, в якій бажала щастя за допомогою математичних термінів. Учні Каюдіна В. та Ларін Г. (7-Б кл.) підготували фізичні фокуси. А аніматор Мамєдова В. (9-А) перевірила готовність учнів до проведення цього тижня. Представники класів отримали завдання, в якому зашифровано ключ . Розгадавши цей ключ можна отримати завдання для фізичного квесту, який проводився 22 січня. За умовою квесту розв’язані завдання треба повернути в кінці дня та отримати завдання – ключ для наступного квесту. Розв’язувати можна було тільки на перервах. За правильні відповіді можна отримати монету. Це нова «валюта», яка ходила у ліцеї на цьому тижні. ЇЇ назвали МІФка. 23 січня відбувся математичний квест, а 24 – квест з інформатики. Зібрані монети треба було повернути до кабінету, номер якого було так само зашифровано. За кількістю монет, прагненням до перемоги визначалися переможці. Місця розподілилися таким чином: І місце – 6-А та 6-Б класи.  ІІ місце – 7-Б та 11-А класи. ІІІ місце – 8, 5-А,5 -Б класи.  У квесті брали участь усі учні 5-11 класів. 28 січня на лінійці було підведено підсумки та нагороджено переможців. За зайняті місця учні отримали грамоти та солодощі.

11:13 04.02.2019

На спільній нараді відділів та служб виконавчого комітету

На спільній нараді відділів та служб виконавчого комітету

1 лютого в сесійній залі Троїцької селищної ради відбулася спільна нарада юридичного відділу, відділу загальної та організаційної роботи і центру надання адміністративних послуг, на якій були розглянуті питання про співпрацю між відділами, плани роботи відділів на перший квартал 2019 року та про дотримання вимог чинного законодавства, у тому числі Закону України «Про запобігання корупції» 

13:42 01.02.2019

Будинок школярів  у заході "День служб Троїцької ОТГ"

Будинок школярів у заході "День служб Троїцької ОТГ"

31 січня Будинок школярів Троїцької громади прийняв участь у заході "День служб Троїцької ОТГ", який проводився на базі Багачанської філії - гімназії Опорний заклад освіти "Троїцький ліцей". Педагоги закладу підготували цікаву ігрову програму для багачанських дітлахів. Враховуючи різні вікові особливості дітей, ігри проводилися для молодших і старших учнів окремо. Також маленькі вихованці ЗДО "Веснянка" із задоволенням грали у веселі забави. Для вчителів філії - гімназії було проведено майстер - клас по виготовленню бутоньєрки із бісеру.

11:29 01.02.2019

"СПОРТИВНІ РАЗОМ" у селі Багачка

"СПОРТИВНІ РАЗОМ" у селі Багачка

"СПОРТИВНІ РАЗОМ" під таким девізом 31 січня Комунальна установа «Троїцький центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Троїцької селищної ради в рамках "Дня служб Троїцької ОТГ" провели спортивно-масові заходи у Багачанській філії-гімназії Опорного закладу освіти "Троїцький ліцей"

11:10 01.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь