Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

З МАСЛЯНОЮ!

З МАСЛЯНОЮ!

Шановні мешканці та гості громади!Настав чарівний тиждень Масляної: всі сім днів ми будемо готувати млинці, умаслюючи сувору зиму, і з нетерпінням чекати приходу рум’яної красуні Весни.

15:39 04.03.2019

На фестивалі-конкурсі для дітей та молоді "Феєрія талантів"

На фестивалі-конкурсі для дітей та молоді "Феєрія талантів"

23 лютого в Троїцькому центральному будинку культури пройшов  фестиваль-конкурс в різних жанрах творчої діяльності для дітей та молоді "Феєрія талантів", в рамках проекту "Сприяння сталому розвитку та згуртуванню громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі" при підтримці Міжнародної організації з міграції і народу Японії. Учасники виступили в чотирьох номінаціях: "Оригінальний жанр", "Інструментальне виконання", "Хореографія" та "Вокал". Оцінювали конкурсантів незалежне жюрі: голова жюрі- Наталія Олександрівна Мельник, члени жюрі- Людмила Михайлівна Карпенко, Тетяна Миколаївна Колісниченко,Світлана Борисівна Соромецька та Надія Василівна Марченко. Відкрили захід ростові ляльки та вокальна студія "FORTE Kids" (керівник Дарья Євстаф'єва) На протязі заходу працювали фотозона, аквагрим для дітей та фотовиставка. Призи для переможців придбала Міжнародна організація з міграції, а солодкі призи за участь - Троїцька селищна рада. Дякуємо народу Японії за свято, конкурсантам за участь, а також керівникам за співпрацю. ПЕРЕМОЖЦІ: "Оригінальний жанр" 1 місце - Олександр Герасімов (Сиротине) 2 місце - Карина та Діана Прийма (Новоолександрівка) 3 місце - Ганна Зеленська (Арапівка) "Інструментальне виконання" 1 місце - Олег Костенко 2 місце - Владлена Каюдіна 3 місце - Влада Кононенко "Хореографія" 1 місце -Танцювальний колектив "Журавлята" (Покровське) 2 місце - Танцювальний колектив "Зорецвіт" (Троїцьке) 3 місце - Танцювальний колектив "Озорний" старша група (Троїцьке) "Вокал" 1 місце - Марія Фролова (Троїцьке) 2 місце - Анастасія Дмітрієва (Зайцеве) 3 місце - Дар'я Сеніна (Демино-Олександрівка)  

23:19 25.02.2019

19 лютого відбулося пленарне засідання чергової тридцять третьої сесії селищної ради сьомого скликання

19 лютого відбулося пленарне засідання чергової тридцять третьої сесії селищної ради сьомого скликання

Згідно з порядком денним на розгляд депутатів ради було внесено 62 питання.   Були розглянуті стан  злочинності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Троїцької територіальної громади у 2018 році,  виконання делегованих повноважень Відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Троїцької РДА за 2018 рік, звіт головного лікаря  Ю.ШЕРЕМЕТА про роботу КНП «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2018 рік, річний звіт щодо виконання селищного бюджету за 2018 рік, розглянуто ряд фінансових та земельних питань. Всі питання було розглянуто та прийняті відповідні рішення.

08:37 20.02.2019

Громада для людини!

Громада для людини!

У рамках реалізації проекту "Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг", що реалізується Партнерством "Кожній дитині" за підтримки Програми " U-LEAD з Європою" спеціалісти Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг Троїцької селищної ради Світлана Букарь та Олена Маляренко взяли участь у тренінгу для фахівців із соціальної роботи, який проводився у с. Нові Петрівці Київської області. Мета тренінгу : підвищення компетентності спеціалістів із соціальної роботи щодо здійснення соціальної роботи в громаді та оцінки потреб сім'ї чи особи в процесі ведення випадку.

14:07 18.02.2019

На черговому засіданні виконавчого комітету

На черговому засіданні виконавчого комітету

18 лютого року в Троїцькій селищній раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету за порядком денним:       1.    Про  річний звіт щодо виконання селищного бюджету на 2018 рік. 2.    Щодо попередження надзвичайних ситуацій у весняний період 2019 року та попередження паводків на території Троїцької селищної ради. 3.    Про встановлення тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів. 4.    Про доповнення Переліку адміністративних послуг що надаються Центром надання адміністративних послуг Троїцької селищної ради. 5.    Про затвердження Положення про порядок звітування керівників закладів освіти 6.    Про встановлення тарифів на ритуальні послуги для забезпечення безоплатного поховання.  7.    Про погодження Програми культурно-мистецьких заходів Відділу культури Троїцької селищної ради на 2019 рік у новій редакції. 8.    Про погодження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства  «Троїцький центр первинної  медико-санітарної допомоги» на 2019 рік в новій  редакції та  надання повноважень на її виконання. 9.    Про оголошення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації), яких надається фінансова підтримка з селищного бюджету. 10.    Про рішення виконавчого комітету Троїцької селищної ради від 16.09.2005 11.    Про приватизацію квартири 12.    Про взяття громадян на соціальний квартирний  облік 13.    Про зняття громадян з квартирного обліку. 14.    Про дозвіл на видалення зелених насаджень.

12:30 18.02.2019

На День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

На День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого у Троїцькому центральному будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану. Під час урочистостей голова Троїцької селищної ради Демид Палагно вручив ювілейні медалі "Честь, Мужність, Пам'ять" ветеранам Афганістану. Захід було організовано за ініциативою голови Троїцької громадської організації ветеранів Афганістану Сергія Непогодіна. Перед урочистостями троїчани поклали квіти до пам'ятного знаку "В душі моїй болить Афганістан".

15:05 15.02.2019

На особистому прийомі громадян

На особистому прийомі громадян

13 лютого Троїцький селищний голова Демид Палагно провів виїзний прийом громадян Лантратівського та Демино-Олександрівського старостинських округів. 

13:49 13.02.2019

Співпраця музею і школи

Співпраця музею і школи

Перспективним напрямом роботи з дітьми шкільного віку є співпраця школи і музеїв. Цей новий, однак уже досить популярний напрям навчально-виховної діяльності з успіхом використовують учителі Троїцького ліцею. Виховну годину в формі гри-подорожі «Майданчик «Дружба» провела вихователь групи продовженого дня Баєва Л.О. в Троїцькому музеї «Витоки».  Після напруженого навчального дня діти почували себе тут вільно і комфортно. Кожні відвідини музею відкривають для них щось нове, звичайні предмети і музейна атмосфера набувають нового значення в умові гри, вільного спілкування. Процес роботи В ГПД повинен бути максимально наближеним до запитів і можливостей дитини, тому Лідія Олексіївна, яка має великий досвід роботи з молодшими школярами, обрала для виховної години такі форми роботи, які були для дітей близькими і зрозумілими, розширювали та поглиблювали знання учнів про взаємовідносини людей, про дружбу і товаришування, розвивали загальнолюдські чесноти, виховували звичку уважно ставитися до товаришів. Формою проведення більшості структурних частин заходу вихователь обрала гру-тренінг. Діти зосереджено працювали над розгадуванням кросворду, колективно шукали відповідь на питання, чи потрібна дружба в класі, при цьому вчилися висловлювати власну думку, аргументувати її. Гра «Знайди собі подібного» привела дітей до висновку, що людина повинна дарувати добро тим, хто поруч, довіряти один одному, надавати допомогу і радіти з того, що ви комусь потрібні. Відповідь на питання: кого можна вважати справжнім другом, діти шукали, обговорюючи оповідання В.Сухомлинського «Наш папа одужав». Робота у групах подарувала радість відчуття підтримки, взаєморозуміння. У процесі гри –тренінгу учні не помічали, що навчаються, набувають життєвого досвіду. До активної діяльності були залучені навіть найпасивніші. Вміння вчителя злитися з колективом дітей, залучитися в процесі гри їх довірою зробили захід захоплюючим і таким, що запам'ятається. На завершення заходу діти подивилися мультфільм про Кота Леопольда, який вкотре закликав їх жити дружно.

11:59 13.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь