Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чим вразили на троїцькому ярмарку місцеві майстри та майстрині

Чим вразили на троїцькому ярмарку місцеві майстри та майстрині

На Трійцю 11 старостинських округів Троїцької об'єднаної територіальної  громади та гості з Привільської громади та Нижньодуванської ОТГ підготували до свята ярмаркові сюрпризи – фірмові страви, поробки та декоративні вироби. Під час ярмарку журналісти сайту Троїцьке.City дізнавалися чим пригощали троїчани гостей.

15:29 25.06.2019

До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу, яка забрала життя кожного п’ятого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи. Відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року з метою всенародного вшанування пам’яті українців, загиблих під час Другої Світової війни 1941–1945 років, їх подвигу та жертовності щороку в нашій державі відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Сьогодні у центрі селища відбулось покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам. Пам'ять загиблих та закатованих у роки війни прийшли вшанувати, мешканці громади, представники влади, місцевого самоврядування, громадських організацій та представники ЗМІ.

10:51 21.06.2019

Бюджет участі стартував!

Бюджет участі стартував!

   Троїцька селищна рада оголошує про початок з 12 червня 2019 року інформаційної кампанії проекту Бюджет участі (громадський бюджет) у Троїцькій селищній раді.     Інформаційна кампанія триватиме до 27 червня 2019 року включно, протягом якої громадяни України віком від 14 років, які зареєстровані або проживають,  або народилися на території Троїцької селищної ради підготують та подадуть до селищної ради проектну пропозицію.     Проектна пропозиція – це пропозиція, що подана автором та має підтримку не менше 5 осіб (окрім самого автора), що не суперечить чинному законодавству, реалізація якої належить до компетенції Троїцької селищної ради, не перевищує термін одного бюджетного року, обсяг виділеного фінансування та оформлена згідно вимог Положення про бюджет участі.     Проектні заявки можуть поділятись на «Малі проекти» – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить до 20000,00 гривень. На такі проекти в 2019 році виділяється 30% загального обсягу громадського бюджету, а саме 150 тис.грн, а також «Великі проекти» – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить від 50000,00 до 150000,00 гривень. На такі проекти виділяється 70% загального обсягу громадського бюджету, що дорівнює в 2019 році 351 тис. грн.    Усі подані проектні заявки будуть оприлюднені на сайті нашої громади, а після розгляду конкурсною комісією будуть оприлюднені найкращі проектні пропозиції, які відповідають вимогам чинного законодавства і допущені до голосування.     Голосування триватиме протягом місяця і кожен житель Троїцької громади зможе віддати свій голос за будь-який проект, який йому сподобається. З проектами можна буде ознайомитись в старостинських округах та приміщенні селищної ради. Додаткова інформації з цього приводу буде розміщена на сайті громади після відбору найкращих проектних пропозицій, допущених до голосування.     Отже, сьогодні у кожного жителя нашої громади є реальний шанс втілити в життя свої мрії та долучитись до участі розподілу селищного бюджету на благо громади.    Ознайомитись з норматино-правовими актами ради, які регламентують проект Бюджет участі (громадський бюджет) та завантажити бланки для заповнення можна за посиланням.

15:02 11.06.2019

Табір «Олімпієць» завершив свою роботу в цьому році

Табір «Олімпієць» завершив свою роботу в цьому році

 З 27 травня по 7 червня при Троїцькій ДЮСШ працював спортивно-патріотичний табір «Олімпієць», у якому відпочивало 30 учнів. Із дітьми займалися тренери Ольга Сукач та Олександр Шликов.  Кожен день у таборі був для дітей цікавим. За період роботи «Олімпійця» діти разом із працівниками табору ходили до лісництва, де стріляли по мішенях, долали смугу перешкод, вчилися самостійно готувати польову кашу. Свою спритність та майстерність вихованці табору показали під час гри у футбол на товариській зустрічі з поліцією та учнями Лантратівського ліцею. Раділи діти й поїздці на риболовлю. Закінчилася робота табору поїздкою на ночівлю до Демино-Олександрівського старостинського округу.   Діти і працівники ДЮСШ висловлюють щиру подяку Сергію Найдьонову та Володимиру Боровському за фінансову підтримку.

11:08 11.06.2019

В гостях у пожежних

В гостях у пожежних

10 червня вихованці табору «Веселка талантів» відвідали Державну пожежно – рятувальну частину № 33 Троїцького МРВ ДСНС Луганської області. Працівники провели для малечі цікаву та змістовну екскурсію, за що та безмежно вдячна старшим товаришам – пожежним.

15:48 10.06.2019

Виїзні екскурсії "Подорожуємо рідним краєм"

Виїзні екскурсії "Подорожуємо рідним краєм"

З ініціативи Троїцького музею "Витоки" відбулась мандрівка до мальовничого села Воєводське Троїцької ОТГ. Ціллю поїздки була розробка нового екскурсійного маршруту Троїцьке - Воєводське. В експедиції брали участь працівники Відділу культури Троїцької селищної ради Чухрай Л. Б., Васильєва С. В., вчителі Троїцького ліцею Мірошніченко Л. І., Луценко О. В. та працівники Троїцького музею "Витоки". Мешканці села - щирі і привітні люди. Дякуємо директору СТОВ "Воєводське" Гойденко В. М. за увагу та гостинність!

15:23 06.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь