Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця з Програмою U-LEAD з Європою

Співпраця з Програмою U-LEAD з Європою

6 червня у громаді стартувала серія тренінгів для представників органів місцевого самоврядування, бюджетних установ та громадськості за Програмою U-LEAD з Європою. У ході роботи буде розглянуто питання ролі органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізації власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг, типові проблеми та належна організація їх надання.

14:04 06.06.2019

З Днем журналіста!

З Днем журналіста!

Шановні журналісти та ветерани редакції газети «Сільські новини»!  

08:31 06.06.2019

Вітаємо наших маленьких артистів!

Вітаємо наших маленьких артистів!

Вітаємо з першим звітним концертом дитячу вокальну студію "FORTEkids" Троїцького центрального будинку культури, керівник - Дарья Євстаф'єва.

16:00 02.06.2019

Звіт селищного голови перед громадою

Звіт селищного голови перед громадою

29 травня Троїцький селищний голова Демид Палагно  відповідно п.6 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування» звітував перед об’єднаною громадою про результати роботи за 2018 рік.  У залі були присутні мешканці населених пунктів громади, представники громадських організацій, депутатського корпусу селищної ради та представники засобів масової інформації. По завершенню звіту селищний голова, голова постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища, профільні спеціалісти виконавчого комітету ради, відповіли на запитання, що надійшли від присутніх стосовно нагальних проблем громади.  

10:42 30.05.2019

"Як стати успішним"

"Як стати успішним"

В рамках проекту "Як стати успішним", що впроваджується за фінансової підтримки МБО "Партнерство Кожній дитині" - 28 травня 2019 року спеціалісти Комунальної установи "Центр з надання соціальних послуг" Троїцької селищної ради прийняли участь у підготовці екологічного квесту для дітей громади.

16:34 29.05.2019

Громада спортивна

Громада спортивна

25 травня у смт. Білокуракіне відбулась гра Чемпіонату Луганської області серед юнаків 2004-2005 років народження. Команда Троїцької ДЮСШ зустрічалась з командою  смт. Білокуракіне. Рахунок гри 3:2. 3 гола нашій команді приніс Лисенко Ілля. Вітаємо команду!!!

10:43 27.05.2019

Підсумковий урок з історії України в Троїцькому музеї «Витоки»

Підсумковий урок з історії України в Троїцькому музеї «Витоки»

Учитель Троїцького ліцею Луценко О.В. підсумковий урок з історії України провела в музеї. Форма уроку інноваційна. Це було засідання молодшої групи клубу «Краєзнавець». Учитель та учні мають великий досвід співпраці з музеєм. На цьому занятті діти зустрілися з керівником клубу «Краєзнавець» В.В. Волченко. Учитель та краєзнавець анонсували напрямки краєзнавчої роботи, яку діти матимуть змогу проводити під час канікул. Продовжилося дружнє спілкування між дітьми та дорослими за чашкою чаю. Музей має досвід роботи з учнівською молоддю та постійно знаходиться в пошуках нових форм спілкування з дітьми, залучення їх до краєзнавчої роботи. Запрошуємо вчителів спільно з музеєм виховувати у дітей любов до рідного краю.

22:46 22.05.2019

Громада спортивна! Відбулась чергова гра Чемпіоналу Луганської області з футболу серед юнаків 2004-2005 років народження

Громада спортивна! Відбулась чергова гра Чемпіоналу Луганської області з футболу серед юнаків 2004-2005 років народження

18 травня на стадіоні "Урожай" відбулась чергова гра Чемпіоналу Луганської області з футболу серед юнаків 2004-2005р.н.  Матч обслуговували судді: Шварьов Олександр, Зубко Віктор, Глодик Василь. Команда Троїцької ДЮСШ зустрічалась з командою з м. Марківка. Рахунок гри 2:1 Голи забили: Сергій Найдьонов, Єгор Коломиць. Команда дякує голові ФГ "Східагротранс" Сергію  Найдьонову за фінансову підтримку!  Вітаємо команду!!!

16:20 22.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь