Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Екологічна акція по охороні довкілля

Екологічна акція по охороні довкілля

5 квітня працівники Троїцького закладу дошкільної освіти «Ромашка» та Троїцької філії початкової школи Опорного закладу освіти «Троїцький ліцей» разом з учнями взяли участь в екологічній акції по охороні довкілля. Колективами було висаджено саджанці троянд та інших квітів на території закладів та біля пам’ятнику «Загиблим у Другій Світовій війні». Учні із захопленням долучилися до прибирання території.

11:42 08.04.2019

Фестиваль дитячих ідей «Громадська безпека очима дитини»

Фестиваль дитячих ідей «Громадська безпека очима дитини»

28 березня 2019 року спеціалісти Комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради Анна Палагно, Валентина Гуртяк, Ірина Лємзякова, Марина Назаренко провели навчальний тренінг Конкурсу «Фестиваль дитячих ідей «Громадська безпека очима дитини» для дітей та учнівської молоді Троїцької ОТГ. Діти весело та активно приймали участь у тренінгу. Нам дуже приємно було почути хороші відгуки дітей та педагогів. Чекаємо нової зустрічі та гарних робіт.

21:54 03.04.2019

Учителі "Нової української школи" знову навчаються!

Учителі "Нової української школи" знову навчаються!

27-29 березня розпочалося підвищення кваліфікації 31 вчителя початкової школи, які навчають учнів перших класів у 2018-2019 та будуть навчати першокласників у 2019-2020 навчальних роках за вибірковою частиною, відповідно до Регіональної програми підвищення кваліфікації вчителів початкової школи (30 академічних годин). Педагоги під час тренінгових занять, проведених методистами Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Яною Чернишовою та Валентиною Мартиновою, учителем початкових класів ОЗО «Троїцький ліцей» Євгенією Носулею, мали можливість ознайомитись із поняттям «супервізія» та алгоритмом проведення супервізійних зустрічей, з інтегрованим курсом «Мистецтво», із формуванням інформатичної компетентності вчителя тощо. 25-29 березня 2019 року на базі ОЗО "Троіцький ліцей" продовжилося підвищення кваліфікаціі 22 вчителів початковоі школи закладів освіти Троїцької ОТГ та Троїцького району, які будуть навчати учнів 1-х класів НУШ у 2020-2021навчальному році, тренерами від ЛОІППО Любов'ю Лантрат, завідувачем методичного кабінету Відділу освіти, молоді та спорту Троіцькоі селищноі ради, та Євгенією Носулею, учителем 1-го класу ОЗО "Троіцький ліцей». Шляхом інтерактивних вправ, невимушеного спілкування вчителі опрацювали принципи Державного стандарту початкової освіти, освітні галузі, типові освітні програми, модельні навчальні програми, базовий навчальний план, вчилися складати календарне планування, використовувати конструктор навчальної програми, ознайомилися із організацією ефективного і безпечного середовища тощо.  Педагоги Троїцької землі щиро вдячні методистам ЛОІППО та своїй колезі – учителю початкових класів КЗ «НВК школа І-ІІ ступенів-ліцей «Гарант» Лисичанської міської ради Луганської області» Олені Шибковій, тренеру НУШ від «Освіторії», яка розкрила поняття «нейропсихології в освітньому середовищі», ознайомила з розвитком вищих психічних функцій в онтогенезі, поділилася власним досвідом роботи в умовах НУШ.

14:43 03.04.2019

Останній день канікул

Останній день канікул

Останній день канікул вихованці гуртків Будинку школярів провели галасливо та весело. За ці п’ять днів діти дуже згуртувалися та потоваришували, навіть трішечки засумували, що відпочинок минув так швидко. Під час цікавих ігор гуртківці ділилися власними позитивними емоціями, а наостанок намалювали яскраві плакати.

23:45 31.03.2019

На семінарі педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Троїцької селищної ради

На семінарі педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Троїцької селищної ради

29 березня у Троїцькому закладі дошкільної освіти яслах-садочку "Теремок" відбувся районний семінар педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Троїцької селищної ради на тему: "Формування основ громадської свідомості дошкільнят шляхом використання нетрадиційних методів та прийомів роботи". До уваги педагогів було представлено переглянути заняття в середній групі "А" за темою: "Стежинами селища поспішаю, селище моє - тобою пишаюся, тебе я величаю", яке провела практичний психолог Кушнарьова Т. та заняття в старшій групі "А" за темою : "Плекаємо ввічливість", яке провела логопед Павленко В. Цікавим завершенням зустрічі стала розвага в старшій групі "Б" "Юні козачата". Несподіванкою була поява справжнього відважного козака, який приготував для дітей різноманітні випробування. Підготували та провели розвагу Дрозд Н., Ланєнкова О. та керівник музичний Євсюкова Ю.

22:35 29.03.2019

Учні Троїцького ліцею відвідали відділ поліції з ознайомчою екскурсією

Учні Троїцького ліцею відвідали відділ поліції з ознайомчою екскурсією

21 березня з метою ознайомлення молоді з діяльністю, завданнями, які виконує поліція, співробітники Троїцького ВП ГУНП в Луганській області запросили учнів Троїцького ліцею на ознайомчу екскурсію.  Співробітники Троїцького ВП ГУНП в Луганській області показали учням музей підрозділу, також ознайомили молодь зі зразками зброї та спецзасобів, що використовуються поліцейськими під час виконання службових завдань, продемонстрували сучасний автомобіль патрульної поліції.  Начальник сектору кадрового забезпечення Троїцького ВП ГУНП в Луганській області майор поліції Фролов М. та інспектор з ювенальної превенції Троїцького ВП ГУНП в Луганській області майор поліції Гребенюк О. довели дітям необхідну інформацію стосовно умов навчання та вступу у заклади вищої освіти системи МВС України у 2019 році.

13:44 22.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь