Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співа душа, коли побачить диво.

Співа душа, коли побачить диво.

21 березня Троїцька центральна бібліотека разом з літературним об’єднанням «Пролісок» відсвяткувала Всесвітній день поезії онлайн – зустріччю з літераторами Миколаєва Львівської області.  Господинею зустрічі була поезія, а довгоочікуваними гостями - вірші про красу і велич рідного краю, про любов до Батьківщини. Поезія допомагає нам жити разом, вона необхідна для встановлення діалогу між різними регіонами України. Поетів та гостей свята вітали піснями Д. Євстафьєва та Ю. Муштай.

09:51 22.03.2019

Тиждень української мови та літератури у Троїцькому ліцеї

Тиждень української мови та літератури у Троїцькому ліцеї

З 4 по 11 березня у Троїцькому ліцеї був проведений тиждень української мови та літератури.  Метою всіх проведених заходів було: актуалізувати та поширити раніше набуті знання з української мови та літератури, збагатити словниковий запас, розвивати творчі здібності, естетичні смаки, мовлення й мислення учнів, сприяти формуванню високоморальної особистості, виховувати інтерес до народних традицій, повагу та любов до української мови, розуміння її краси. В останній день тижня були підведені підсумки мовознавчої квест-гри "У царстві рідної мови", у якій брали участь учні 5-11 класів. Учителі української мови висловили щиру подяку всім учасникам в організації та проведенні тижня.

09:25 22.03.2019

Громада спортивна!

Громада спортивна!

19 березня у Троїцькій громаді відбувся спортивно-масовий захід серед дітей "Олімпійське лелеченя". Мета заходу - пропаганда здорового способу життя, поширення ідеї олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей до занять фізичною культурою та спортом, організація змістовного дозвілля. У змаганнях взяли участь 6 команд ліцеїв та шість команд гімназій, загалом 144 учасника.  Програма заходу включає трі складові: спортивну, освітню та культурну частини.  - Презентація команди - Олімпійська вікторина - Спортивні естафети Результати наступні: Ім. - Лантратівський ліцей ІІм. - Троїцький ліцей ІІІм. - Яменський ліцей

08:49 22.03.2019

За рік нове комунальне підприємство збільшило обсяги робіт від 300 тисяч до двох мільйонів

За рік нове комунальне підприємство збільшило обсяги робіт від 300 тисяч до двох мільйонів

Комунальне підприємство "Троїцьке-сервіс" розпочало свою роботу у листопаді 2017 року. Таке рішення прийняли депутати селищної ради, бо питання комунального обслуговування мешканців громади на той час залишалося відкритим. Перше, що необхідно було вирішити негайно – це організувати вивіз побутових відходів. З цього і почали.

08:44 20.03.2019

З вірою в майбутнє!

З вірою в майбутнє!

16 березня під гаслом «З вірою в майбутнє» у Троїцькому центральному будинку культури відбувся огляд-конкурс майстрів мистецтва та аматорів народної творчості Луганської області «Луганщина – світанок України», який проводиться з метою розвитку та збереження самобутності українського народу, його національної спадщини, розвитку аматорського мистецтва, а також покращення взаємодії закладів культури з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування кожні 2 роки на території Луганської області. Перед початком фестивалю у фойє відбулася виставка авторських робіт майстрів-любителів Троїцької громади. Учасники концертної програми вразили присутніх неповторними номерами, подарували всім безліч емоцій, які сповнювали серце і душу гордістю за таланти нашого краю. Троїцька громада достойно представила свій творчий потенціал перед Луганщиною, а свято в цей день у центральному будинку культури стало яскравим дійством.

12:22 19.03.2019

Громада спортивна!

Громада спортивна!

У суботу, 16 березня, у смт Троїцьке відбувся відкритий чемпіонат області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 та серед юніорів та юніорок до 21 року, присвячений Дню українського добровольця.

14:10 18.03.2019

До Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

До Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Це особливий день для всіх працівників цієї надважливої галузі, адже в цей день вони отримують слова вдячності за свою нелегку працю.  Саме з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення 15 березня в Будинку школярів відбулись урочисті заходи, участь у яких взяв селищний голова Демид Петрович Палагно.  Вітаючи працівників з професійним святом Демид Петрович  зокрема зазначив, що вони своєю щоденною, нелегкою, кропіткою працею доводять, що немає нічого не можливого, і попри всі труднощі виконують нелегку та вкрай необхідну справу, надаючи повноцінні послуги мешканцям нашої громади. Побажав всім здоров’я, щастя, добробуту й сил для нових трудових здобутків. Кращих працівників, за підсумками минулого року,  нагородили Подякою Троїцької селищної ради. Це свято не тільки для тих людей, які нині являються працівниками житлово-комунального господарства, а й тих, хто пропрацював у цій галузі не один десяток років, і зараз, знаходячись на заслуженому відпочинку, займає активну життєву позицію. Тому на захід були запрошені ветерани комунальної сфери, на адресу яких лунали слова привітання.      За значний особистий внесок у  розвиток  житлово-комунального господарства,  багаторічну сумлінну працю,  високий професіоналізм відзнакою «За сумлінну працю» нагородили ветеранів цієї галузі Коваленко Валентину Олексіївну та Пишного Миколу Стефановича.   Завершився захід святковим концертом.  

13:59 15.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь