Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Фестиваль муралів «Кольоровий Схід» у Троїцькому!

Фестиваль муралів «Кольоровий Схід» у Троїцькому!

27 липня 2018 року (п’ятниця) о 16.00 на площі Троїцького ЦБК відбудеться Фестиваль муралів «Кольоровий Схід»! Реалізує проект громадська організації "ДРІМ ТАУН" за підтримки Проекту UCBI - Українська ініціатива зміцнення громадської довіри, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В програмі Фестивалю:  - велика дитяча розважальна програма для самих маленьких - найяскравіше свято цього літа з фарбами ХОЛI - майстер-класи від відомих вуличних художників України - дискотека за участю топових DJ's - безліч подарунків та море позитиву від команди Громадської організації «ДРІМ ТАУН» - новий крутий мурал, який стане справжньою прикрасою Троїцька та улюбленим місцем для селфі! Чекаємо всіх з посмішкою та в білій футболці, щоб відчути на собі справжній колір позитиву!!!

18:05 23.07.2018

Створення комфортних умов проживання для членів територіальної громади – головне завдання органів місцевого самоврядування.

Створення комфортних умов проживання для членів територіальної громади – головне завдання органів місцевого самоврядування.

     Застосування енергоощадних технологій в сільській місцевості зумовлений багатьма чинниками, у тому числі і потребою у раціональному використанні бюджетних коштів. Одним із шляхів вирішення питання фінансування впровадження таких технологій є залучення та об’єднання додаткових джерел та фінансування із бюджетів різних рівнів.  Застосування енергоощадних технологій - це один із основних соціально - економічних стандартів всіх розвинених країн. Заощадливість дає можливість територіальній громаді більш ефективно використовувати свої фінансові ресурси.

17:26 07.07.2018

Коли громада і бізнес – партнери

Коли громада і бізнес – партнери

Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Кепітал Груп ЛТД» знову порадувало маленьких мешканців Троїцької громади. Цього разу підприємство подарувало їм новенький спортивно-ігровий майданчик, який було встановлено у парку культури та відпочинку селища Троїцьке. Допомога громаді від цього підприємства вже стала доброю традицією. На відкритті майданчику селищний голова Демид Палагно вручив подяку від селищної ради заступнику директора  підприємства Олександру Сіньковському за вагомий внесок у розвиток промислового потенціалу Троїцької громади, активну громадянську позицію, участь у розбудові об’єктів соціально-культурної сфери громади.

16:48 07.07.2018

До Дня молоді. Концертна програма "Дискотека 80х-90х"

До Дня молоді. Концертна програма "Дискотека 80х-90х"

24 червня, до Дня молоді, відбулась концертна програма «Дискотека 80х-90х» . Організаторами свята запалу та енергії виступив Троїцький центральний будинок культури. Протягом заходу на площі була розміщена виставка «Ностальгія» на якій можна було побачити речі з минулого і поринуть у приємні спогади. Це і колекція значків, і іграшки , і знаменитий килим з оленями , і багато чого іншого. Вже початок свята був оптимістичним. Бажаючих потанцювати виявилося багато, дехто навіть вбрання на дискотеку підбирав у стилі 80-х. Троїчани не просто розважалися на танцполі: відбувалися зустрічі старих друзів, звучали спогади про перші побачення, першу любов. Обійми, розмови, спілкування, сміх, танці, а також ретро-пісні - все це разом із гарною музикою створювало відвідувачам святковий настрій.

15:35 27.06.2018

З Днем молоді!

З Днем молоді!

 Шановні мешканці Троїцької громади! З Днем молоді!

20:55 23.06.2018

КУ «Центр з надання соціальних послуг» впроваджує нові методики роботи

КУ «Центр з надання соціальних послуг» впроваджує нові методики роботи

Психолог КУ «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради Ірина Лємзякова застосовує в своїй практиці метод пісочної терапії. Сьогодні ігри з піском, або пісочна психотерапія стають популярними в психологічній, психотерапевтичній, педагогічній практиці.  «Пісочна терапія» - одна з тих технік, що дозволяє розкрити індивідуальність кожної дитини, розв'язати її психологічні проблеми, розвинути здатність усвідомити свої бажання і знаходити можливість їх реалізації. Ігри на піску - одна з форм природної діяльності дитини. Головна мета пісочної терапії - не змінювати і переробляти дитину, не вчити її якимось спеціальним навичкам, а дати їй можливість бути собою... Цей метод можна використовувати в роботі з дітьми від двох років, а також, як один з етапів в роботі з підлітками і дорослими, з наступним спектром проблем:

22:16 14.06.2018

Фахівці ДСНС пильнують за безпекою відвідувачів водойм

Фахівці ДСНС пильнують за безпекою відвідувачів водойм

Купальний сезон у розпалі, адже спекотна погода сприяє тому, що громадяни масово вирушають на водойми, щоб освіжитися. Однак не всі українці дотримуються правил безпечної поведінки на воді, про що свідчить красномовна статистика: більше 300 загиблих на водоймах з початку року, з них тільки впродовж травня — 118 випадків.

12:14 12.06.2018

Громада спортивна

Громада спортивна

     26 травня 2018 року відбувся перший тур Чемпіонату Луганської області з футболу.  Наша команда "Урожай" зустрічалась з командою "Станичник" Станиця Луганська. З рахунком 1:0 перемогла команда "Урожай"! Команда дякує спонсору Бабкіну Петру Васильовичу, депутату Троїцької селищної ради, за надану фінансову допомогу!  

08:19 27.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь