Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Втрачені таємниці наших предків»

«Втрачені таємниці наших предків»

Саме під такою назвою 30 жовтня у Будинку школярів був проведений розважально – пізнавальний квест для гуртківців. Діти із великим задоволення приймали участь у конкурсах та з шаленим азартом виконували всі завдання.

12:44 31.10.2018

На нараді з членами виконкому і виконуючими обов'язки старост

На нараді з членами виконкому і виконуючими обов'язки старост

30 жовтня відбулася нарада членів виконавчого комітету та виконуючих обов'язки старост з проблемних питань постачання питної води у населених пунктах громади. Директор комунального підприємства "Троїцьке - сервіс" Леонід Серебрянський проінформував присутніх про технічний стан інфраструктури мереж водопостачання, стан сплати населенням коштів за спожиту воду, плани підприємства щодо подальшої роботи.

16:26 30.10.2018

У Троїцькій дитячій музичній школі відсвяткували Міжнародний день музики

У Троїцькій дитячій музичній школі відсвяткували Міжнародний день музики

Знову за вікнами золота осінь, яка дарує нам неймовірно тепле свято прекрасного і дивовижного світу музичного мистецтва - Міжнародний день музики. Це свято, було відзначено у Троїцькій дитячій музичній школі святковим концертом під назвою «Музика рідного дому». Концертна програма, як завжди, була різноманітною. В концерті звучали класичні, народні, сучасні та джазові композиції. Дитячі та естрадні пісні прозвучали у виконанні вокальних ансамблів Троїцької ДМШ - «Дивограй» і «Троїцькі зіроньки»; солістів Грибінюка Валентина і Фролової Марії (викладач Яценко О.П.). Перед публікою свою індивідуальну виконавську майстерність продемонстрували учні музичної школи: Урдуханова Аміна, Хоружа Сніжана, Мороз Нікіта, Ворвуль Захар, Владімірова Світлана, Каюдіна Владлєна, Решетняк Альона, Кононенко Влада, Білущенко Ярослава, Даценко Єгор і Сінченко Олеся, які виконали музичні твори вітчизняних та зарубіжних композиторів. Гру в ансамблі продемонстрували учні - Ляшенко Софія та Грибінюк Валентин, Старостенко Маргарита та Ільмінський Михайло. В ролі ведучих традиційно блискуче виступили на сцені Каюдіна Владлєна і Ворвуль Захар та Владімірова Світлана і Владіміров Андрій. Надзвичайно гармонійний вечір музики нікого із присутніх не залишив байдужим. Вдячні глядачі довго аплодували своїм улюбленим виконавцям, а діти, окрім яскравого та незабутнього враження, отримали солодкі призи. Нам дуже приємно, що ми маємо свою вишукану публіку, яка з бажанням відвідує наші концерти, цінує живе звучання музики та відчуває потребу в естетичному задоволенні від неї, бо музика – це мистецтво, яке дає змогу висловити найсвітліші почуття, дарує дивовижні емоції та радість.  

11:10 30.10.2018

Лантратівський фельдшерсько-акушерський пункт. Завершальний етап робіт з утеплення приміщення

Лантратівський фельдшерсько-акушерський пункт. Завершальний етап робіт з утеплення приміщення

Роботи з утеплення будівлі Лантратівського ФАПу вийшли на завершальний етап. Фінансування проекту здійснюється за рахунок коштів Фонду місцевого розвитку Луганської області, співфінансування з бюджету громади та небюджетних коштів громади села. 

12:38 29.10.2018

Громада спортивна

Громада спортивна

27.10.2018 року у м. Старобільськ відбувся Кубок відкриття баскетбольного сезону 2018-2019 р.р.  Участь у змаганнях взяли 6 команд. За жеребом команди були розподілені на 2 групи. В групах змагання проходили за коловою системою. До фіналу вийшли команди: ЛНАУ, команда "Троїцької ОТГ", команда "ДЮСШ", команда "Елеватор". Якщо сказати про фінал Кубку, що це цікаві ігри - значить, не сказати нічого. Ігри фіналу змагань з баскетболу були захоплюючими. Хлопці "билися" самовідданно за кожен м'яч, за кожну передачу. Вболівальники, як могли, підтримували свої команди, до хрипоти в голосі. Було видно як наші хлопці "горять" однією метою - перемогти, і як наполегливо йдуть до поставленої мети. У підсумку з рахунком 86:52 перемогла команда ЛНАУ, почесне друге місце - команда Троїцької ОТГ, бронзовим призером стала команда "Елеватор". До складу нашої команди увійшли: Ліхобабенко Володимир, Лантрат Олексій, Васильєв Сергій, Зубко Віктор, Юріхов Денис, Щербак Станіслав, Алістратов Дмитро та вихованці Троїцької ДЮСШ відділення баскетболу Хрон Антон, Кальний Микола. ВІТАЄМО НАШУ КОМАНДУ!!!

09:48 29.10.2018

Вітання з нагоди 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників

Вітання з нагоди 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників

Від себе особисто та від імені виконавчого комітету Троїцької селищної ради прийміть щирі вітання з нагоди 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу,   хто загинув, визволяючи наш рідний край  від    нацистських окупантів. Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на  передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під  скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим. Шановні ветерани, низько вклоняємося вам за мир і свободу.  Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму. Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день. Тож бажаю всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям  громади здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій. Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнене радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

08:58 26.10.2018

З початком жовтня у селищі Троїцьке розпочалося будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини

З початком жовтня у селищі Троїцьке розпочалося будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Як відомо, Луганщина потрапила до першого пулу проектів з будівництва нових амбулаторій. 310 сучасних амбулаторій будуть збудовані у сільській місцевості в 15 областях України. Це перший пул проектів, який затвердили Наказом Міністерства регіонального розвитку України, і які реалізовуватимуться 2018 року за рахунок субвенції з державного бюджету на розвиток сільської медицини. До проекту потрапили Луганська, Волинська, Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька та Черкаська області.

13:22 25.10.2018

До Дня визволення України від нацистських загарбників

До Дня визволення України від нацистських загарбників

До Дня визволення України від нацистських загарбників Класну годину, присвячену Дню визволення України від нацистських загарбників, класні керівники Троїцького ліцею Христосенко О.М. і Давиденко І.П. провели в Троїцькому музеї "Витоки". На них в цей день чекали виставка книг, документів до цієї дати, екскурсія до розділу, присвяченого подіям війни, та відеоінформація з документальними кадрами - свідоцтвами тих подій.  Вивчаємо свою історію, щоб нащі нащадки не забували своїх героїв, щоб цінували та берегли мир.

20:38 22.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь