Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Рада Європи об’єднує зусилля із розбудови ефективного публічного управління в Україні

Рада Європи об’єднує зусилля із розбудови ефективного публічного управління в Україні

5 жовтня 2018 року підписано меморандум про співробітництво між Національним агентством України з питань державної служби, Всеукраїнським центром підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування та Програмою «U-LEAD з Європою» і Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи.

10:02 09.10.2018

Фоторепортаж зі святкування Дня учителя

Фоторепортаж зі святкування Дня учителя

Строгим і ласкавим, Мудрим і чуйним... Тим, у кого сивина на скронях... Тим, хто нещодавно зі стін інститутських. Тим, хто, повідавши нам таємниці відкриттів, Учить у праці домагатися перемог... Тим, хто без залишку віддає свою душу і своє серце Усім, кому горде ім'я – Учитель!!! були присвячені урочистості, які відбулися з ініціативи Відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради 5 жовтня 2018 року у районному Будинку культури. Зі словами вітань та найкращих побажань миру, здоров’я, натхнення, невичерпної наснаги, любові та злагоди до педагогів звернулися голова Троїцької селищної ради Демид Палагно та начальник Відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради Артем Масленніков. За високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток освіти регіону та досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди святкування Дня працівників освіти були нагороджені: - Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації – Тетяна Бєлодєдова, директор Демино-Олександрівського ліцею, Людмила Дрокіна, директор Яменського ліцею, - Грамотою Троїцької селищної ради – Тетяна Кальна, методист методичного кабінету Відділу освіти, молоді та спорту, Віра Мазурова, директор Розсипненської гімназії, - Подякою Троїцької селищної ради – Юлія Хорощенко, директор Троїцького ЗДО ясла – садок «Барвінок», Людмила Таволжанська, директор Лантратівського ЗДО (дитячого садка) «Пролісок», Валентина Поманісточка, директор Багачанського ЗДО (дитячого садка) «Веснянка», Ольга Хоружа, вихователь Троїцького ЗДО ясла – садок «Теремок», - Грамотою Відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради – Марина Пластун, заступник директора з виховної роботи ОЗО «Троїцький ліцей», Тетяна Карпенко, заступник директора з навчально-виховної роботи Лантратівського ліцею, Світлана Піляшенко, учитель початкових класів Троїцького ліцею, Наталія Євсюкова, учитель української мови та літератури Яменського ліцею, Євгенія Носуля, учитель початкових класів ОЗО «Троїцький ліцей», - Подякою Віддіду освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради – Анна Коцур, учитель математики Троїцького ліцею, Юлія Біловол, соціальний педагог Лантратівського ліцею, Василь Кабанцов, завідувач господарством ДЮСШ. Грамотами РК профспілки працівників освіти були відзначені також колективи шкіл та учасники районного фестивалю творчості педагогічних працівників. Грамоти за участь у спортивних змаганнях та спартакіадах педагоги Троїцької ОТГ отримали від комунальної установи «Троїцький центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Присутніх у залі музичними номерами привітали педагогічні колективи закладів освіти. Джерело

12:58 05.10.2018

На спільному засіданні Ради та Правління Асоціації об'єднаних територіальних громад

На спільному засіданні Ради та Правління Асоціації об'єднаних територіальних громад

Сьогодні у Києві члени Правління та Ради Асоціації об'єднаних територіальних громад обговорили результати діяльності тематичних та секторальних платформ, а також визначилися із планами на майбутнє.

21:06 02.10.2018

Святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку

Святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку

28 вересня у Центральному Будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку "Как молоды мы были...". Присутніх привітали селищний голова Демид Палагно і директор КУ «Центр з надання соціальних послуг» Світлана Охрицька. З гарним настроєм вдячні глядачі насолоджувались виступом учасників художньої самодіяльності та приймали щирі вітання на свою адресу.

15:09 28.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь