A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Офіційно

Офіційно

       У відповідності з частинами 4, 5, 9 статті 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами) селищним головою прийнято розпорядження №161 від 8 листопада 2017 року про скликання 23 листопада 2017 року о 14.00 годині в адмінбудівлі Троїцької селищної ради на вулиці Центральна, 69 чергової  дев’ятої  сесії Троїцької селищної ради VІІ скликання.

13:07 16.11.2017

Робочий візит депутатів селищної ради до Демино-Олександрівського старостинського округу

Робочий візит депутатів селищної ради до Демино-Олександрівського старостинського округу

     14 листопада депутати селищної ради Володимир Боровський, Валентин Прокопенко та Неля Ляхова з робочим візитом відвідали село Демино-Олександрівку. Метою візиту було вивчення стану об'єктів комунальної власності, розташованих на території населеного пункту, для визначення механізмів їх подальшого ефективного використання. Депутати завітали до музею, який розташований у сільській школі та наповнюється експонатами завдяки небайдужим місцевим мешканцям та їх дітям. 

15:59 15.11.2017

Стратегію розвитку Троїцької громади передано на затвердження депутатського корпусу

Стратегію розвитку Троїцької громади передано на затвердження депутатського корпусу

     14 листопада відбулося засідання Робочої групи зі стратегічного планування Троїцької об'єднаної громади до 2028 року. В роботі Робочої групи прийняли участь Троїцький селищний голова Демид Палагно, консультатнт зі стратигічного планування від ПРООН Наталія Бойко, працівники селищної ради Ольга Верзіліна, Дмитро Жерліцин, Зоя Акунєєва, представники громадських організацій і старостинських округів, активісти.      Серед презентованого матеріалу пройшли обговорення методології розробки Стратегії розвитку громади, стратегічного бачення місії, плану дій з розвитку екологічно дружнього бізнесу та залучення інвестицій, якісного життєвого простору людини, енергоефективності та безпечності території громади, формування цілісного соціально-гуманітарного простору громади та задоволення потреб усіх категорій громадян, ефективного врядування, рівного доступу та розширення можливостей.       В обговоренні прийняли участь Віктор Іщенко, Микола Палагно, Микола Кушнарьов, Надія Балаба та інші.       Серед нагальних питань - налагодження роботи комунального підприємства в ОТГ, вивіз побутових відходів та впорядкування спеціалізованого майданчику, відкриття "прозорого офісу", налагодження інтернет зв'язку в селах, організація надання медичної допомоги в формі інтернет-консультацій представників ФАПів зі спеціалістами медичної сфери вищих ступенів, розвиток сільскогосподарської галузі та інше.        Було прийнято рішення передати розроблені документи на розгляд депутатів селищної ради. 

14:59 15.11.2017

Музейній справі - належні умови роботи.

Музейній справі - належні умови роботи.

З часу заснування Троїцького музею "Витоки", сприяння вивченню та збереженню історії рідного краю стало доброю традицією депутатського корпусу та посадовців Троїцької селищної ради на чолі з селищним головою Демидом Петровичем Палагно.  8 листопада спеціалісти селищної ради прийняли участь у роботах по заміні вікон музейної установи на сучасні енергозберігаючі склопакети.

21:17 08.11.2017

До уваги громади! 14 листопада відбудеться засідання Робочої групи зі стратегічного планування!

До уваги громади! 14 листопада відбудеться засідання Робочої групи зі стратегічного планування!

14 листопада 2017 року о 10.00 у залі засідань Троїцької селищної ради розпочнеться засідання Робочої групи зі стратегічного планування. До участі запрошуються депутати ради, керівники служб, що забезпечують громадську безпеку, представники громадських організацій та профільні спеціалісти органів місцевого самоврядування.

12:27 08.11.2017

Пам'ятаємо минуле - дивимося у майбутнє! Демино-Олександрівський старостинський округ.

Пам'ятаємо минуле - дивимося у майбутнє! Демино-Олександрівський старостинський округ.

У селі Демино-Олександрівка Троїцької об'єднаної територіальної громади, за ініціативи посадовців селищної ради місцевого старостинського округу, при активній участі членів сільської ветеранської організації та представників громадськості, пройшов суботник з благоустрою Меморіалу односельцям, загиблим у часи Другої світової війни.

12:13 07.11.2017

Співпраця з Агенством стійкого розвитку Луганського регіону

Співпраця з Агенством стійкого розвитку Луганського регіону

     04 листопада 2017 року, напередодні Дня працівників соціальной сфери,  Троїцьку селищну раду відвідали представники Агенства стійкого розвитку Луганського регіону. В рамках проекту «Посилення спроможності ОТГ в наданні соціальних послуг», що провадиться Благодійним фондом «Творчий центр ТЦК» за фінансової підтримки Ради Європи, Троїцькій громаді для облаштування робочого місця фахівця з соціальної роботи надані комп’ютерна техніка, офісні приладдя та обладнання для роботи з соціально-незахищеними верствами населенням безпосередньо за місцем проживання. Посадовці селищної ради обговорили питання подальшої співпраці  з Агенством стійкого розвитку та Благодійним фондом «Творчий центр ТЦК».  

15:05 03.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь