A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Аналіз проведених перевірок по страхувальниках Сватівського відділення за I квартал 2021 року

Сватівським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області (надалі – Сватівське відділення) протягом I кварталу 2021р. було здійснено перевірки використання коштів Фонду, правильності нарахування, своєчасності і повноти перерахування страхових внесків, перевірки достовірності поданих страхувальником відомостей про види економічної діяльності та відповідність установленого класу професійного ризику виробництва загалом по 43 страхувальниках, які перебувають на обліку у Сватівському відділенні, з них: 9 – планових та 34 – позапланових, у зв’язку з реорганізацією та ліквідацією юридичних та фізичних осіб.

15:28 18.05.2021

Оголошення! Проводиться набір з підготовки водіїв транспортних засобів

Навчальний заклад об’єднання громадян “Троїцький районний спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України» проводить набір з підготовки водіїв транспортних засобів категорії:

00:18 08.05.2021

До Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня 2021 року з дотриманням умов карантинних обмежень о 9.00 відбудеться урочистий мітинг, присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Захід відбудеться біля меморіалу загиблим по вулиці Паркова, смт Троїцьке. Запрошуються всі бажаючі.  

17:52 07.05.2021

До Дня пам'яті та примиреня

8 травня 2021 року з дотриманням умов карантинних обмежень о 18.00 відбудеться мітинг-реквієм до Дня пам'яті та примирення і паніхіда за загиблими у Другій світовій війні (меморіал загиблим, вулиця Паркова, смт Троїцьке). Запрошуються всі бажаючі долучитися до заходу.

17:45 07.05.2021

Інформація щодо забезпечення санаторно-курортним лікуванням учасників АТО

       Згідно ст. 4 закону «Про реабілітацію інвалідів в Україні»; ст. 12-16 закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»; п. 3 ст. 11 закону «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» держава гарантує учасникам бойових дій та інвалідам війни антитерористичної операції право на безоплатне санаторно-курортне лікування, яке здійснюється в межах бюджетної програми такі як «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції  санаторно-курортним лікуванням».

14:51 29.04.2021

Волонтерська діяльність – запорука успішного процвітання країни

Метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності. Ця нелегка і відповідальна праця лягає на плечі працівників уповноважених органів пробації. Проте все важче і важче виконувати цю роботу без підтримки суспільства та громадськості. Не кожен зрозуміє, що  саме від нього може залежати те, в якій країні ми завтра житимемо. Чи це буде, де кількість право слухняних громадян буде значно перевищувати невелику частину тих, хто обрав собі злочинний шлях… Чи країна, де кожен закриється в своєму помешканні і йому буде байдуже що відбувається довкола… А допомогти може кожен!

13:38 28.04.2021

Інформація щодо фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам за I квартал 2021 року

Сватівським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області (далі – Сватівське відділення) упродовж I кварталу 2021 року надано фінансування матеріального забезпечення 132 страхувальникам на загальну суму 3169,9 тис. гривень. Виплати отримали 862 застраховані особи. 

11:32 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь