A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Терміново купимо квартиру !

Троїцька селищна рада оголошує про проведення конкурсу з відбору квартири  з метою придбання для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Троїцької селищної ради. (детальніше)

11:33 26.10.2021

Як подати документи для державної реєстрації створення громадської організації у Луганській області

Після проведення установчих зборів засновників та підготовки всіх необхідних документів перед засновниками та особою, яка має право представляти громадську організацію для здійснення реєстраційних дій, постає необхідність подати документи для державної реєстрації новоствореної громадської організації на державну реєстрацію.

10:21 26.10.2021

Державна реєстрація створення громадської організації. Документи та строки державної реєстрації

СХІДНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М.ХАРКІВ) (далі – Управління) нагадує, що для державної реєстрації створення громадської організації необхідно підготувати та подати до суб'єкта державної реєстрації певний перелік документів, на підставі яких буде проведено державну реєстрацію.

10:20 26.10.2021

Створено сервіс автоматизації корпоративної благодійної пільги для бізнесу, неприбуткових громадських об’єднань та громадян

В межах національного конкурсу інновацій EastCode за сприяння Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, громадською організацією «Гвара Медіа», реалізовується проєкт «GWARA BACK», створено сервіс автоматизації корпоративної благодійної пільги для бізнесу, неприбуткових громадських об’єднань та громадян (сайт –https://back.gwaramedia.com ).

11:43 25.10.2021

Перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання

Виконавчий комітет Троїцької селищної ради нагадує, що згідно з пунктом 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, щорічно з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання.

10:24 25.10.2021

Забезпечення прав осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення

На превеликий жаль, особи з інвалідністю та маломобільні особи належать до менш захищених верств населення. Тому, захист прав та свобод таких осіб є дуже важливим питанням. Державі та суспільству потрібно закцентувати увагу на забезпеченні їх прав. У Конституції України зазначено, що громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Також, не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

09:54 19.10.2021

Оголошення про проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти серед закладів загальної середньої освіти Троїцької селищної ради

Конкурс проводитиметься відповідно до Умов проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти затверджених рішенням Троїцької селищної ради «Про Умови проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти та затвердження складу конкурсної комісії» №11/3 від 19.08.2021.

16:46 18.10.2021

Е-лікарняні стають підставою для нарахування допомоги через 7 днів після дати свого закриття

З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.

13:58 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь