A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Інформація про результати конкурсу

Виконавчий комітет Троїцької селищної ради повідомляє, що протоколом №5 від 17.11.2020 року конкурсної комісії з проведення конкурсу щодо призначення управителя багатоквартирними будинками на території Троїцької селищної ради визнано таким, що не відбувся конкурс, у зв’язку з відсутністю конкурсних пропозицій.

09:27 17.11.2020

Як можна подати документи для державної реєстрації громадських формувань у період карантину та отримати консультацію. Онлайн послуги Міністерства юстиції України

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків), з метою зниження ризиків інфікування гострою респіраторною інфекцією COVID-19, як громадян так і працівників Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що громадські формування можуть подати документи для державної реєстрації не лише звернувшись особисто до суб'єкта державної реєстрації або центру надання адміністративних послуг, а і надіслати поштою, що значно зменшує ризик інфікування та захворювання.

10:38 10.11.2020

Оголошено конкурс на участь у Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України

Відповідно до Порядку проходження стажування в Апараті Верховної Ради України, затвердженого розпорядженням Першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керуючого справами від 28 листопада 2018 року № 1746-к оголошено конкурс на участь у Програмі стажування молоді в Апараті Верховної Ради України.

10:30 10.11.2020

До уваги отримувачів субсидій!!!

З початком опалювального сезону 2020-2021 років звертаємо увагу на наступне.Домогосподарствам, право на призначення субсидії яким було визначено у травні 2020 року, розрахунок субсидії на опалювальний період 2020-2021 років управління соціального захисту населення здійснить автоматично, без звернення. Такий розрахунок буде проведено і родинам, які мали «нульову» субсидію у літній період.

15:25 22.10.2020

Увага оголошення!

Оголошення про повторне проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків Троїцької селищної ради

13:57 16.10.2020

Послуги Он-лайн будинку юстиції для громадських організацій

Міністерством юстиції України запроваджено та забезпечено функціонування вже на протязі декількох років зручного онлайн сервісу, який дає можливість за наявності доступу до мережі Інтернет, скористатися деяким послугами Міністерства юстиції України.

13:18 13.10.2020

Строки державної реєстрації громадських формувань

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що  законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" встановлено строки розгляду документів, які подаються для державної реєстрації, зокрема, громадських формувань. Строком є певний період у часі, зі спливом якого пов'язана дія чи подія, яка має юридичне значення. Строк визначається роками, місяцями, тижнями, днями або годинами.

13:15 13.10.2020

Проводиться перереєстрація, громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання

Виконавчий комітет Троїцької селищної ради нагадує, що згідно з пунктом 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, щорічно з 1 жовтня по 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання.

11:18 09.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь