A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Оголошення конкурсу з відбору квартир з метою придбання житла для формування фонду житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Троїцької селищної ради

Троїцька селищна рада на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» оголошує про проведення конкурсу з відбору квартир з метою придбання житла для формування фонду житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Троїцької селищної ради.

12:45 08.06.2021

Як довідку про тимчасову непрацездатність обміняти на листок непрацездатності

У зв’язку із зверненням страхувальників до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області з питанням щодо обміну довідки про тимчасову непрацездатність на листок непрацездатності  повідомляємо.

14:38 07.06.2021

Алгоритми надання Спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї

Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання (юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичні особи — підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства), які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60 000 гривень одному отримувачу.

13:34 31.05.2021

Міністерство цифрової трансформації запустило національний проєкт з цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р. № 471, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національний проєкт з цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта.

10:53 20.05.2021

Як онлайн перевірити тотожність власної назви новоствореного громадського об'єднання назвам інших, вже зареєстрованих громадських об'єднань

Законом України "Про громадські об'єднання" встановлено, що власна назва громадського об'єднання не повинна бути тотожною власним назвам інших зареєстрованих громадських об'єднань.

16:52 19.05.2021

Припинення діяльності громадського об'єднання зі статусом юридичної особи шляхом саморозпуску

Громадське об'єднання має право у будь-який час прийняти рішення про припинення своєї діяльності (саморозпуск). Рішення про саморозпуск громадського об'єднання приймається у порядку, встановленому статутом цього об'єднання.

16:51 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь