A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

ДО УВАГИ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!!!

НАГАДУЄМО, що залишилося менше місяця для оновлення юридичними особами, у тому числі громадськими об'єднаннями зі статусом юридичної особи, інформації про своїх кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ).

11:22 20.09.2021

"Он-лайн будинок юстиції" - сучасний засіб отримання онлайн послуг та інформації з єдиних та державних реєстрів

Запроваджений Міністерством юстиції України онлайн-сервіс – "Он-лайн будинок юстиції" є сучасним засобом як отримання інформації з різноманітних державних реєстрів, так і забезпечує можливість подачі документів для попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації зі статусом юридичної особи та подачі документів для державної реєстрації створення громадської організації онлайн, не звертаючись безпосередньо до центру надання адміністративних послуг або відповідного суб'єкта державної реєстрації.

15:26 14.09.2021

Нагадуємо про необхідність подачі юридичними особами інформації про кінцевих бенефіціарних власників

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) нагадує про необхідність, починаючи з 11 липня 2021 року, подачі юридичними особами державним реєстраторам інформації про кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ).

15:25 14.09.2021

Актуально про пробацію

В Україні за підтримки Проекту ЄС «Pravo-Justice»та EDGE розроблений та уведений у тестову експлуатацію Єдиний реєстр засуджених та осіб, узятих під варту, і це новий етап розвитку пробації, що забезпечить перехід на електронне ведення справ клієнтів пробації.

14:08 28.08.2021

Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

Листок непрацездатності, що формується у Електронному реєстрі листків непрацездатності, є такою ж підставою для звільнення від роботи, оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, призначення матеріального забезпечення, як і його паперова версія.

15:36 25.08.2021

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

З метою забезпечення надання якісних та своєчасних послуг застрахованим особам Троїцької територіальної громади передбачених Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Троїцької селищної ради Троїцького району (кв.Молодіжний, будинок 6, смт. Троїцьке) буде здійснюватися прийом представником Сватівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області в першу та останню середу місяця з 9.00 до 12.00.

15:28 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь