A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Оголошення! Проводиться набір з підготовки водіїв транспортних засобів

Навчальний заклад об’єднання громадян “Троїцький районний спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні України» проводить набір з підготовки водіїв транспортних засобів категорії:

11:00 03.03.2021

Починається прийом грантових заявок у рамках програми грантів «Посилення та трансформація економіки Cхідної України (Донецька, Луганська області та Приазов’я)

Проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID) оголошує початок прийому грантових заявок у рамках програми грантів «Посилення та трансформація економіки Cхідної України (Донецька, Луганська області та Приазов’я) шляхом підтримки сталого розвитку малих та середніх підприємств».

09:37 26.02.2021

Інформація про результати конкурсу

Виконавчий комітет Троїцької селищної ради повідомляє, що протоколом №7 від 23.02.2021 року конкурсної комісії з проведення конкурсу щодо призначення управителя багатоквартирними будинками на території Троїцької селищної ради визнано таким, що не відбувся конкурс, у зв’язку з відсутністю конкурсних пропозицій.

08:30 24.02.2021

Увага! Важлива інформація!

У зв'язку з реорганізацією Управління соціального захисту населення Троїцької районної державної адміністрації шляхом ліквідації, заяви з пакетами документів для призначення усіх видів державної допомоги та пільг будуть прийматися після 15 лютого 2021 року.

15:35 04.02.2021

Увага! З 1 січня 2021 року змінюються реквізити усіх бюджетних рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів!

     Відповідно до постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року №807-IX «Про утворення та ліквідацію районів», у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів з 01 січня 2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів.

10:26 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь