A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Увага! Важлива інформація!

У зв'язку з реорганізацією Управління соціального захисту населення Троїцької районної державної адміністрації шляхом ліквідації, заяви з пакетами документів для призначення усіх видів державної допомоги та пільг будуть прийматися після 15 лютого 2021 року.

15:35 04.02.2021

Увага! З 1 січня 2021 року змінюються реквізити усіх бюджетних рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів!

     Відповідно до постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року №807-IX «Про утворення та ліквідацію районів», у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів з 01 січня 2021 року запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів.

10:26 02.02.2021

До уваги представників бізнесу!

Мінекономіки  спільно  з  Радою  бізнес-омбудсмена  заплановано проведення  низки  Всеукраїнських  вебінарів  для  представників  бізнесу  з  найбільш  болючих  питань,  а  саме:  податкові  і  митні  питання;  дії  правоохоронних  органів,  державних  регуляторів  та  місцевих  органів  влади (графік додається).

09:42 01.02.2021

Департамент агропромислового розвитку Луганської обласної державної адміністрації інформує

   З метою дотримання вимог Закону України «Про пестициди і агрохімікати», недопущення випадків отруєнь серед населення, отруєнь бджіл та свійських тварин Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області організовує щорічні навчання осіб робота яких пов’язана з обігом, зберіганням, реалізацією та застосуванням засобів рослин та агрохімікатів на території області в 2021 році.    Заходи з навчання, з урахуванням протиепідемічних заходів будуть проходити в два етапи. Перший в березні-квітні для працівників аграрних господарств, другий в червні для працівників підприємств, що здійснюють зберігання та переробку зернових.     За більш детальною інформацією можна звернутись до спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області за адресою вул. Пивоварова, 2, м. Сєвєродонецьк, (06452) 6-80-15.  

09:38 28.01.2021

До уваги мешканців громади!

Сватівське бюро правової допомоги Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

09:44 26.01.2021

Як поводитися у прикордонній зоні - пам’ятка туристам, мисливцям, рибалкам

   Виконавчий комітет Троїцької селищної ради нагадує громадянам, що в межах контрольованих прикордонних районів діють відповідні режимні правила.   Так, відповідно до Положення «Про прикордонний режим», затверджене Постановою КМУ від 27 липня 1998 року N 1147 громадяни України, іноземці та особи без громадянства в'їжджають у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район, перебувають, проживають або пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують їх особу.    Крім того, іноземці та особи без громадянства повинні мати документи, які підтверджують законність їх перебування на території України.   Вказані особи зобов'язані пред'являти відповідні документи на вимогу уповноважених осіб Державної прикордонної служби.    Крім того, водії на вимогу прикордонників повинні зупиняти транспортні засоби, подавати для перевірки документи, що посвідчують особу водія і пасажирів та реєстраційний документ на транспортний засіб, а також дати можливість оглянути транспортний засіб і перевірити номери його агрегатів.  Будь-яке будівництво, вирубка лісу, водокористування, геологічні, дорожні та інші дослідження в межах прикордонної смуги, а також гідротехнічні, землевпорядні, меліоративні та інші роботи, пов’язані із зміною водного режиму прикордонних річок, озер та інших водойм, відео-, кіно- та фотознімання місцевості, туристичні подорожі і стрибки з усіх видів парашутів проводяться після інформування посадових осіб Луганського прикордонного загону, у зоні відповідальності якого провадиться така діяльність.    Інформування здійснюється письмово не пізніше ніж за 24 години до початку провадження такої діяльності, зокрема за допомогою факсимільного зв’язку або електронної пошти із зазначенням початку і строку її провадження, прізвища, імені та по батькові осіб, які провадитимуть діяльність. Полювання у прикордонній смузі здійснюється з обов’язковим інформуванням розпорядником полювання або особисто мисливцем органів, або підрозділів Державної прикордонної служби, в межах відповідальності яких буде проводитися полювання, у передбаченому законодавством порядку.    У смузі місцевості між лінією державного кордону та лінією прикордонних інженерних споруд полювання забороняється. 

10:45 25.01.2021

Оголошення про повторне проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків Троїцької селищної ради

      Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», на виконання рішення виконавчого комітету Троїцької селищної ради від 18 січня 2021 року «Про оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Троїцької селищної ради», з метою забезпечення управління об'єктами житлово-комунального господарства, здійснення їх належного утримання та ефективної експлуатації, виконавчий комітет Троїцької селищної ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків Троїцької селищної ради, в якому не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

11:15 22.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь