Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Троїцька селищна військова адміністрація запрошує долучатися до роботи є вільні вакансії 

Дата: 18.08.2023 14:45
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Увага!

Мешканці Троїцької селищної територіальної громади, які перебувають на підконтрольній Уряду України території, Троїцька селищна військова адміністрація запрошує долучатися до роботи 

Є вільні вакансії:

 

  • Начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг»

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на ПК.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Посадовий оклад – 7000 грн.

  • Державний реєстратор відділу «Центр надання адміністративних послуг»

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра (за рішенням суб'єкта призначення) за спеціальністю правознавство (для державних реєстраторів, які здійснюють реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень), вільне володіння державною мовою, вміння працювати на ПК .

Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку).

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

Посадовий оклад – 5400 грн.

  • Адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг»

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра (за рішенням суб'єкта призначення), вільне володіння державною мовою, вміння працювати на ПК.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

Посадовий оклад – 5400 грн.

  • Головний спеціаліст з питань будівництва та архітектури відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня бакалавра за спеціальність архітектура, будівництво, вільне володіння державною мовою.

Без вимог до стажу роботи.

Посадовий оклад – 5200 грн.

  • Головний спеціаліст з питань земельних відносин відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури 

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня  бакалавра за спеціальність землевпорядкування, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на ПК.

Без вимог до стажу роботи.

Посадовий оклад – 5200 грн.

  • Головний спеціаліст відділу з питань забезпечення соціальних та публічних послуг

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня  бакалавра за спеціальність соціальна робота, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на ПК .

Без вимог до стажу роботи.

Посадовий оклад – 5200 грн.

Порядок прийняття на посаду та проходження служби встановлені ЗУ «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», ЗУ «Про правовий режим воєнного стану», ЗУ «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Резюме надсилати на електронну скриньку troitsk@loga.gov.ua або телефонувати +380(99)-490-22-68.

Троїцька селищна військова адміністрація гарантує дотримання вимог ЗУ «Про персональні дані», офіційне працевлаштування та повний пакет соціальних гарантій, визначених законодавством України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь