Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Стартує Бюджет участі – 2020!

Дата: 25.05.2020 11:33
Кількість переглядів: 1316

Фото без описуВ четвер, 21 травня 2020 року, на черговій сесії селищної ради дано старт Бюджету участі-2020, який офіційно розпочнеться 1 червня 2020 року.

         Нагадаємо основні правила цього річної кампанії:

  1. Проектна пропозиція – це пропозиція, що подана автором та має підтримку не менше 5 осіб (окрім самого автора), що не суперечить чинному законодавству, реалізація якої належить до компетенції Троїцької селищної ради, не перевищує термін одного бюджетного року, обсяг виділеного фінансування та оформлена згідно вимог даного Положення.
  2. Проектна пропозиція не повинна перевищувати 100 000 грн з урахуванням закладеного в кошторисну вартість коефіцієнта інфляції в 15%. В разі якщо вартість проекту перевищує 100000 грн – автор обов’язково зазначає джерела спів фінансування (до фінансування).
  3. Автор – особа, яка підготувала і подала на конкурс проектну пропозицію у порядку, віком від 14 років який в порядку визначеного цим положенням підготував та подав проект для фінансування з бюджету участі.  Він є громадянином України та зареєстрований або проживає, або народився на території Троїцької селищної ради.
  4. Голосування – процес відбору мешканцями Троїцької селищної ради, віком від 14 років проектів-переможців серед відібраних проектів. До голосування допускаються особи, які є громадянином України та зареєстрований або проживає,  або народився на території Троїцької селищної ради.
  5. Фінансування проектних пропозицій бюджету участі здійснюється за рахунок коштів селищного бюджету та інших залучених джерел.
  6. Термін реалізації проектних пропозицій не повинен перевищувати одного бюджетного року.
  7. У випадку, коли реалізація проекту передбачає використання земельної ділянки, остання повинна належати до комунальної власності територіальної громади,  або не бути об’єктом приватної власності.
  8. У разі невідповідності вимогам цього Положення проектні пропозиції мають бути скореговані. В іншому випадку проектна пропозиція буде відхилена.
  9. Назва проектної пропозиції повинна бути викладена лаконічно, в межах одного речення, і не повинна суперечити меті проектної пропозиції, що подається. Проекти, в яких передбачається проведення ремонтних робіт (поточного та/або капітального ремонту), повинні містити назви відповідних проектно-кошторисних документацій.
  10. Проектні пропозиції мають відповідати наступним критеріям:

- одна заявка – один об’єкт;

- об’єкт загального користування;

- актуальність для членів Троїцької селищної ради чи окремих населених пунктів;

- наявність чіткої мети та очікуваного результату, їх узгодженість між собою;

- можливість реалізації протягом бюджетного року;

- результативні показники.

11. Голосування проводиться протягом 15 днів після попереднього розгляду Координаційною радою та оприлюднення всіх проектів.

12. У разі, якщо 2 і більше проєктів набирають однакову кількість голосів, то пріоритетними вважаються ті, які потребують менший об’єм фінансування.

13. Рекомендованими до реалізації вважатимуться ті проектні пропозиції, які набрали найбільшу кількість голосів.

14. З моменту оголошення переможців, автори проектів мають право спостерігати, контролювати за перебігом виконання його проектної заявки. Також йому надається  право обирати виконавця робіт.

З повним текстом положення можна ознайомитись за посиланням на нашому сайті https://troicka-gromada.gov.ua/bjudzhet-uchasti-gromadskij-bjudzhet-13-00-29-06-06-2019/.

Проголосувати за найкращі проєкти можна за посиланням з 1 червня 2020 року https://troicke-budget.e-dem.in.ua/#/ .

 

                Збудуй громаду своєї мрії!

 

БЛАНК ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ

 

БЛАНК-ЗАЯВА ПРОЕКТУ, РЕАЛІЗАЦІЯ ЯКОГО ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ЗА РАХУНОК КОШТІВ ТРОЇЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь