A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

06 грудня 2021 року в Троїцькій селищній раді відбудеться конкурс

Дата: 17.11.2021 09:34
Кількість переглядів: 530

06 грудня 2021 року в Троїцькій селищній раді  відбудеться  конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної  оцінки майна комунальної власност

 

 

Назва об’єкта оцінки:

Офісне приміщення №1-8 –  площа 18,1 м2, за адресою: Луганська область,  Сватівський район, смт Троїцьке, вул..Центральна, 69.

 

Платник робіт з оцінки: Троїцька селищна рада Троїцького району Луганської області.

Найбільша очікувана ціна оцінки (з рецензією) – 2500 грн.

 

Офісне приміщення №1-11 –  площа 19,2 м2, за адресою: Луганська область,  Сватівський район, смт Троїцьке, вул..Центральна, 69.

 

Платник робіт з оцінки: Троїцька селищна рада 

Найбільша очікувана ціна оцінки (з рецензією) – 2500 грн.

 

Офісні приміщення загальною площею – 45,4м2, а саме: №2-19 – площею 6,1 м2, №2-20 – площею 14,5м2 та №2-21 – площею 24,8 м2 за адресою: Луганська область,  Сватівський район, смт Троїцьке, проспект Перемоги, 60.

 

Платник робіт з оцінки: Троїцька селищна рада 

Найбільша очікувана ціна оцінки (з рецензією) – 2500 грн.

 

 

            Найменування балансоутримувача об’єктів оцінки:  Троїцька селищна рада 

Мета проведення оцінки: визначення ринкової вартості для розрахунку орендної плати.

Подібні до об’єкта оцінки об’єкти — приміщення, частини будівель.

 

Замовник послуг з оцінки:  Троїцька селищна рада, телефон (06456) 2-21-55, телефон (06456) 2-18-44, електронна адреса 04335772@ukr.net.

 

Строк виконання робіт – 5 робочих днів з дня укладення договору на виконання робіт.

 

Вимоги до конкурсної документації: 

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті до відділу загальної та організаційної роботи за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (до 03/12/2021 року включно) і складається з:

конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки) (додаток 3);

підтвердних документів.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 4);

письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);

інформація про претендента (додаток 5);

копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок (подаються у разі проведення конкурсу з метою виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок).

            Інформація про претендента містить:

наявність сертифіката суб’єкта оціночної діяльності та (або) відповідного документа, передбаченого статтею 6 Закону України «Про оцінку земель»;

наявність спеціального дозволу на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею;

інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки): кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів, наявність відповідної форми допуску до державної таємниці тощо.

 Один і той самий оцінювач може бути залучений до виконання робіт з оцінки одного об’єкта лише одним претендентом. У разі з’ясування факту залучення одного і того самого оцінювача з метою надання послуг з оцінки майна того самого об’єкта декількома претендентами бали за професійний стаж такого оцінювача, а також за його практичний досвід виконання робіт не зараховуються жодному з претендентів.

Пропозицію щодо ціни надання послуг з оцінки; документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом з інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки); підтвердні документи має засвідчити підписом керівник суб’єкта оціночної діяльності.

До участі в конкурсі з метою надання послуг з оцінки майна можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки, а також вимогам до учасників конкурсу, передбачених пунктом 12 Порядку.

Конкурсний відбір буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (зі змінами).

 

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів оренди відбудеться 06 грудня 2021 року о 9-тій годині в приміщені Троїцької селищної  ради (другий поверх) за адресою:  Луганська область, Сватівський район, смт Троїцьке, проспект Перемоги, 60, (06456) 2-18-44, (06456) 2-21-55.

 

Документи на  участь у  конкурсі будуть прийматися за вказаною адресою до 03 грудня 2021 року  включно.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь