A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

Про реалізацію проєкту «Скорочення ґендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя»

В рамках проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» розпочато реалізацію  проєкту «Скорочення ґендерної  нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері  підприємництва та правосуддя» (далі – проєкт), який виконується громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу».

09:21 02.06.2020

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ

Троїцька селищна рада має на меті впорядкувати проведення святкових та інших масових заходів, у зв`язку з чим повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення сесії Троїцької селищної ради VІІ скликання «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих та масових заходів на території населених пунктів Троїцької  селищної  ради», який передбачає встановлення процедуру надання документів щодо розміщення стаціонарних та пересувних споруд під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів на території Троїцької селищної ради (окрім відведених земельних ділянок іншим підприємствам, установам, організаціям та іншим).

10:54 01.06.2020

В Троїцькій селищній раді дошкільні заклади готують до відкриття

Відповідне рішення сьогодні прийняла комісія з питань ТЕБ і НС Троїцької селищної ради. В рішенні йдеться про дозвіл на відновлення роботи дошкільних навчальних закладів Троїцької селищної ради після висновку комісії щодо готовності відновлення закладу в умовах карантину. Відділу освіти, молоті та спорту Троїцької селищної ради доручено розробити порядок дій для відновлення роботи ДНЗ з обов’язковим дотриманням рекомендацій головного держаного санітарного лікаря України.

10:47 26.05.2020

Повторне проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків Троїцької селищної ради

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», на виконання рішень виконавчого комітету Троїцької селищної ради від 21 травня 2020 року № 75 «Про оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Троїцької селищної ради», з метою забезпечення управління об'єктами житлово-комунального господарства, здійснення їх належного утримання та ефективної експлуатації, виконавчий комітет Троїцької селищної ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків Троїцької селищної ради, в якому не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

13:37 25.05.2020

Стартує Бюджет участі – 2020!

В четвер, 21 травня 2020 року, на черговій сесії селищної ради дано старт Бюджету участі-2020, який офіційно розпочнеться 1 червня 2020 року.

11:33 25.05.2020

Сказ та його профілактика

Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу в Україні залишається неблагополучною. Природні вогнища сказу існують практично на всій її території. Щорічно реєструється значна кількість захворювань на сказ серед тварин та випадки загибелі людей внаслідок захворювання на сказ. Виключення не став і наш район.

11:52 20.05.2020

Про надання грантів

У березні 2020 року Міжнародна організація з міграції (далі – МОМ), Агентство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки від Уряду Японії розпочали набір учасників у новий проєкт «Гуманітарна та соціально-економічна підтримка внутрішньо-переміщених осіб та постраждалого населення на сході України» (далі – Проєкт). Один з компонентів Проєкту має на меті сприяння соціально-економічному розвитку громад, які постраждали від конфлікту та в яких проживають внутрішньо-переміщені особи. Зокрема, МОМ планує надати 50 грантів для молодих мешканців Луганської області віком від 18 до 35 років, які прагнуть розвивати свою кар'єру у сфері інформаційних технологій та потребують підтримки для досягнення цієї мети. Гранти будуть надаватися у формі оплати навчання на професійні курси, пов'язані з інформаційними технологіями (у розмірі до 700 доларів США), та у вигляді обладнання, необхідного для застосування отриманих навичок у сфері інформаційних технологій (у розмірі до 1000 доларів США). Відбір учасників Проєкту буде відбуватися на підставі чітких та прозорих критеріїв, пов'язаних з соціальною уразливістю заявників, перспективністю їх кар'єрних планів та з урахуванням їх прагнення сприяти розвитку громад, де вони проживають. Докладна інформація щодо часових рамок Проєкту, процесу відбору та інша інформація щодо нього міститься на сайті МОМ за посиланням: https://bit.ly/3fnyHeU.

12:26 12.05.2020

МОМ ОГОЛОШУЄ НАБІР В ОСВІТНІЙ ГРАНТОВИЙ ПРОЄКТ

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки від Уряду Японії розпочинає набір учасників у новий проєкт «Гуманітарна та соціально-економічна підтримка ВПО та постраждалого населення на сході України», спрямований на соціально-економічний розвиток Донецької та Луганської областей.

12:34 04.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь