A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

«Не можна жити ідеями, з ними потрібно щось робити!»

Команда «Всесвіт» учнів 7-11 класів «Опорного закладу освіти «Троїцький ліцей Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області» бере активну участь у Всеукраїнському проєкті неформальної освіти «Відкривай Україну», який проходить за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України та навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми, і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. Команда "Всесвіт" створила власний проєкт «Дитячі мрії», мета якого покращити становище рідного краю шляхом формування навичок критичного мислення та інноваційних ідей у молоді. Шановні жителі Троїцької громади! Яка креативна назва підходить до парку нашого селища? Долучайтеся до опитування! Чекаємо на ваші креативні пропозиції!  

11:44 14.06.2020

До уваги громадян!

У рамках впровадження експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини, Відділом-ЦНАП запроваджена послуга 2в 1(послуга ID-14).Послуга доступна для оформлення і видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків.Послуга ID-14 надається абсолютно безкоштовно при оформленні першого паспорта особам віком від 14 до 18 років. За 20 днів дитина зможе отримати ID-картку з номером платника податків. Для отримання послуги необхідно мати із собою свідоцтво про народження, довідку про реєстрацію місця проживання та документи, що посвідчують особу одного з батьків. 

11:05 12.06.2020

Пропонуємо залучитись до анкетування!

Шановний/на пане/пані, Як відомо 24 лютого 2016 р. Уряд України затвердив Національний план дій щодо імплементації Резолюції Ради Безпеки ООН №1325 "Жінки, мир, безпека" до 2020 року (далі НПД 1325), із змінами, внесеними 5 вересня 2018 року. На початку 2020 року Міністерство соціальної політики затвердило План розробки нового Національного плану дій 1325 до 2025 року. Серед інших завдань, план передбачає проведення регіональних консультацій з питань реалізації НПД з метою: • Визначити прогалини у впровадженні НПД 1325 • Визначити специфічні проблеми, пов'язані з впровадженням НПД 1325 у різних регіонах • Визначити основних стейкхолдерів, які мають бути залучені до розробки нового НПД та їх очікування від цього документу. • Зокрема, потреби ВПО, жінок та чоловіків-ветеранів, членів сімей загиблих чи зниклих безвісті, під час військового конфлікту незаконно позбавлених волі через збройний конфлікт, жертв сексуального насильства, пов’язаного із конфліктом (СНПК), ВІЛ-позитивних, жінок та чоловіків у добровольчих батальйонах і інші. • Запропонувати рішення визначених проблем та заходів, які слід включити до нового НПД 1325. • Визначити перелік якісних показників, яких слід досягти під час впровадження нового НПД 1325 за 5 років для кожної з тематичних областей на основі 4х стовпів резолюції (участь, попередження, захист, відновлення, а також координація / комунікація). Відповідно до плану Міністерства структура ООН Жінки у партнерстві із Запорізьким благодійним фондом «Єдність за майбутнє» проводять консультації із владою регіонального та місцевого рівнів та іншими відповідальними зацікавленими сторонами в регіонах щодо впровадження НПД 1325 «Жінки, мир, безпека» до 2020 року та розробки НПД 1325 на наступний період. Через поширення COVID-19 та всеукраїнські карантинні заходи і обмеження, консультації на місцевому рівні проводитимуться у формі анкетування. Просимо Вас взяти участь у Консультаціях, надавши відповіді на питання нижче. Будь ласка, будьте певні, що Ваші відповіді будуть конфіденційними.. Дякуємо заздалегідь!

12:07 09.06.2020

Луганська регіональна філія Центру ДЗК оголошує про проведення робіт з державної інвентаризації земель у Луганській області

На виконання «Договору про надання послуг» № 104 від 18.05.2020 року укладеного між Головним управлінням Держгеокадастру в Луганській області та Державним підприємством «Центр Державного земельного кадастру» а також Наказу Головного управління Держгеокадастру в Луганській області № 370-СГ від 23.01.2020 року «Про проведення державної інвентаризації земель» Луганська регіональна філія Центру ДЗК оголошує про проведення робіт з державної інвентаризації земель у Луганській області. Згідно План-графіку проведення державної інвентаризації земель у 2020 році на території Луганської області у червні-липні проводиться інвентаризація земель сільськогосподарського призначення, а у серпні-грудні роботи з інвентаризації земель несільськогосподарського призначення. Просимо всіх суміжних користувачів бути готовими для узгодження меж земельних ділянок про час проведення заходу буде повідомлено додатково.

10:42 09.06.2020

Про реалізацію проєкту «Скорочення ґендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя»

В рамках проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» розпочато реалізацію  проєкту «Скорочення ґендерної  нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері  підприємництва та правосуддя» (далі – проєкт), який виконується громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу».

09:21 02.06.2020

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ

Троїцька селищна рада має на меті впорядкувати проведення святкових та інших масових заходів, у зв`язку з чим повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення сесії Троїцької селищної ради VІІ скликання «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих та масових заходів на території населених пунктів Троїцької  селищної  ради», який передбачає встановлення процедуру надання документів щодо розміщення стаціонарних та пересувних споруд під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів на території Троїцької селищної ради (окрім відведених земельних ділянок іншим підприємствам, установам, організаціям та іншим).

10:54 01.06.2020

В Троїцькій селищній раді дошкільні заклади готують до відкриття

Відповідне рішення сьогодні прийняла комісія з питань ТЕБ і НС Троїцької селищної ради. В рішенні йдеться про дозвіл на відновлення роботи дошкільних навчальних закладів Троїцької селищної ради після висновку комісії щодо готовності відновлення закладу в умовах карантину. Відділу освіти, молоті та спорту Троїцької селищної ради доручено розробити порядок дій для відновлення роботи ДНЗ з обов’язковим дотриманням рекомендацій головного держаного санітарного лікаря України.

10:47 26.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь