Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Громада спортивна

Громада спортивна

10 березня 2018 року у спортивному залі Троїцької ДЮСШ відбувся відкритий турнір з ДЗЮДО серед юнаків та дівчат, присвячений відкриттю Комунальної установи " Троїцький центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Троїцької селищної ради. У змаганнях взяли участь команди з м. Сєвєродонецьк, м. Рубіжне, м. Лисичанськ, м. Сватове та смт. Троїцьке. На урочистій церемонії відкриття селищний голова Демид Петрович Палагно відзначив, що йому приємно бачити таку велику кількість юних дзюдоїстів на змаганнях, побажав усім наснаги, вдалого виступу, відборотися без травм і отримати масу позитивних та яскравих емоцій. "ДЗЮДО - надзвичайно цікавий вид спорту, який всебічно розвиває людину. Крім тіла ДЗЮДО загартовує характер і волю. Це спорт сильних духом людей зі своєю філософією і відношенням спортсменів один до одного" - зазначила у своїй промові - Любов Вікторівна Гарист - директор КУ " Троїцький ЦФЗН " Спорт для всіх" Троїцької селищної ради. Яскравий настрій усім присутнім подарували : тацювальний колектив "Зорецвіт" Троїцького РБК- керівник О.В. Крівоклякіна та вихованці гуртка "Сучасного танцю" Лантратівської ЗОШ І-ІІІ ст.- керівник Ю.С. Бєловол. За результатами змагань вихованці СК "Спартак"- тренер О.О Лукашов команди смт Троїцьке посіли наступні призові місця : ЮНАКИ 2007 р.н. і молодше, вагова категорія 21 кг. ІІІ-м.- Луценко Мирослав, 24 кг. ІІІ-м. -Моргун Михайло, ІІІ-м.- Нєстєрєнко Ростислав,30 кг. ІІІ-м.- Швачко Богдан, 42 кг. ІІ-м.- Воронов Артем, 44 кг. ІІ-м.- Сергієнко Артур, І-м.-Хріпко Ілля. ДІВЧАТА 2005-2006 р.н. вагова категорія 40 кг. ІІІ-м.- Бєспалова Марина, ІІ-м. -Каюдіна Владлєна. ЮНАКИ 2004-2006р.н. вагова категорія 34 кг. ІІ-м. -Коломиць Єгор, І-м-Сукач Даніл, 38 кг. І-м.- Найдьонов Сергій. 42 кг. ІІІ-м.- Гапочка Валентин, ІІ-м.- Климюк Микола, І-м.- Балашов Микита. 50 кг. -Андріянов Данііл. 60 кг. ІІІ-м.- Шепілов Микита.

15:55 12.03.2018

Відбулось чергове засідання Правління Асоціації об'єднаних територіальних громад

Відбулось чергове засідання Правління Асоціації об'єднаних територіальних громад

На засіданні Правління Асоціації об'єднаних територіальних громад, яке відбулося 27 лютого у місті Київ, говорилось про план діяльності Асоціації ОТГ, створення і функціонування тематичних і секторальних платформ, які напрацьовуватимуть кращі практики для впровадження в громадах України і координації діяльності з профільними міністерствами. Обговорено перелік законопроектів, що сприятимуть реформі децентралізації за участі спецпосланника в Україні професора з Німеччини доктора Георга Мільбрата. Досвідом у створенні і практичній діяльності Асоціації, отриманні грантів поділилися представники SKL International Айдер Сеітосманов і Кшиштоф Становскі. Особлива подяка Magnus Liljestrom представнику найстарішої і найпотужнішої Європейської асоціації муніципалітетів - Шведської.

13:46 28.02.2018

Нові експонати Троїцького музею "Витоки"

Нові експонати Троїцького музею "Витоки"

Нові експонати Троїцького музею "Витоки". Куточок «Афганістан болить в душі моїй» поповнився новими експонатами. Демид Петрович Палагно подарував музею предмети, які знайомі кожному «афганцю». Вони - відображення незабутнього періоду життя кожного з них.

18:27 26.02.2018

Для надання своєчасних та якісних соціальних послуг населенню Троїцькою громадою створено нові робочі місця.

Для надання своєчасних та якісних соціальних послуг населенню Троїцькою громадою створено нові робочі місця.

   На території Троїцької об’єднаної територіальної громади діє Комунальна установа “Центр з надання соціальних послуг” Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області. З 01.03.2018 при КУ “ЦНСП” Троїцької селищної ради будуть функціонувати: відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділ соціально-побутової та психологічної адаптації, відділення соціальної допомоги вдома; відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги; відділення денного перебування.

14:46 23.02.2018

Протидія торгівлі людьми - один з напрямків роботи Центру з надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми - один з напрямків роботи Центру з надання соціальних послуг

16 лютого 2018 року відбувся тренінг присвячений масштабам, причинам і наслідкам торгівлі людьми в Україні та за її межами, законодавчій базі з цього питання і наданню допомоги постраждалим, в якому взяли активну участь директор комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради Світлана Охрицька, спеціалісти та директор Троїцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олексій Безкровний. Мета тренінгу полягала в тому, щоб сприяти здобуттю учасниками необхідних знань і навичок з метою більш ефективного перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми та надання їм дієвої допомоги. Спеціалісти підвищили свою обізнаність у виявленні, ідентифікації, наданні допомоги постраждалим.  Спеціалісти обмінялись думками та досвідом у сфері протидії торгівлі людьми та погодились, що тільки міжвідомча співпраця є найбільш ефективною у боротьбі із сучасним рабством та наданні допомоги особам, які постраждали від цього злочину. Всім учасникам тренінгу були надані інформаційно-роз’яснювальні матеріали щодо протидії торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим.

09:31 18.02.2018

Офіційно

Офіційно

У відповідності з частинами 4, 5, 9 статті 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами) селищним головою прийнято розпорядження №21 від 6 лютого 2018 року про скликання 21 лютого 2018 року о 14.00 годині в адмінбудівлі Троїцької селищної ради на вулиці Центральна, 69 чергової  тринадцятої сесії Троїцької селищної ради VІІ скликання. 

12:00 12.02.2018

Громада спортивна

Громада спортивна

3 лютого 2018 року у місті Рубіжне відбувся чемпіонат області по дзюдо. Команда Троїцької громади була представлена 15 спортсменами. У змаганнях також взяли участь близько 160 борців з Лисичанську, Сватового, Рубіжного, Кремінної, Сєвєродонецька, Красноріченського.

13:43 06.02.2018

У рамках програми «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України»

У рамках програми «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України»

З 31 січня по 1 лютого 2018 року фахівці із соціальної роботи комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради взяли активну участь в семінарі «Забезпечення гендерної рівності у процесі стратегічного планування розвитку громади: теорія та практика», який відбувся в м. Святогірськ відповідно до спільної програми ПРООН та ООН Жінки «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України».

13:01 06.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь