Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Стратегію розвитку Троїцької об'єднаної територіальної громади до 2028 року передано на затвердження сесією селищної ради

Стратегію розвитку Троїцької об'єднаної територіальної громади до 2028 року передано на затвердження сесією селищної ради

Спецалістами зі стратегічного планування Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН), які надавали Троїцькій громаді методичну допомогу з розробки проекту Стратегії розвитку Троїцької об'єднаної територіальної громади до 2028 року, було передано до селищної ради остаточний проект цього документу. Питання затвердження стратегії буде включено до порядку денного чергової сесії селищної ради.

11:52 20.12.2017

На день Святого Миколая!

На день Святого Миколая!

На день Святого Миколая на головній площі селища Троїцьке заграла різнокольоровими вогнями Новорічна Ялинка. Діти й дорослі разом водили хороводи, грали в ігри та вигравали призи і солодощі. Новорічну естафету свят розпочато!

18:57 19.12.2017

Перший проект Молодіжної ради втілено в життя

Перший проект Молодіжної ради втілено в життя

Громадська Молодіжна рада при Троїцькій селищній раді розпочала свою роботу. І ось вже перша ініціатива молодіжної організації була підтримана селищним головою Демидом Палагно та втілена в життя. Проспект Перемоги селища 18 грудня прикрасив арт-об’єкт «Я люблю Троїцьке».

13:20 18.12.2017

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

     14 грудня в Україні відзначається «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС». Це визначено Указом Президентом України № 945/2006 року від 10 листопада 2006 року.       За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення того величезного комплексу проблем, який пов'язаний з використанням високих і, нерідко, небезпечних технологій. Незмінним залишається лише одне – найглибша повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку ЧАЕС. Їхній подвиг неможливо переоцінити – як не можна переоцінити значення того, що вони зробили. Їхній героїзм, патріотизм і професійна майстерність перевірені часом.       Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, задля збереження життя і здоров'я майбутніх поколінь.

14:03 14.12.2017

8 грудня 2017 року Троїцьку громаду з робочою поїздкою відвідав заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Вадим Данієлян.

8 грудня 2017 року Троїцьку громаду з робочою поїздкою відвідав заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Вадим Данієлян.

        8 грудня 2017 року в Троїцьку громаду з робочою поїздкою відвідав заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Вадим Данієлян.         У рамках поїздки він зустрівся з головою та депутатами Троїцької селищної ради, ознайомився з роботою та здобутками Троїцької об’єднаної територіальної громади, яка була створена в січні 2017 року. Вадим Данієлян наголосив на важливості реалізації політики децентралізації та об’єднання громад. За його словами регіональна політика, що втілюється на Луганщині, безпосередньо пов’язана з реформою місцевого самоврядування.

13:41 11.12.2017

Асоціація об'єднаних громад звернулася до керівництва країни

Асоціація об'єднаних громад звернулася до керівництва країни

Асоціація об'єднаних громад звернулася до керівництва країни      Звернення до найвищого керівництва держави ухвалила Асоціація об'єднаних територіальних громад на своїх Загальних зборах, що відбулися 3 грудня. У зборах взяли участь уповноважені представники 90 зі 115 громад-членів Асоціації з усіх регіонів України. Участь у зборах прийняв і Троїцький селищний голова Демид Палагно, якого у ході засідання було обрано до складу Правління Асоціації.

09:18 07.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь