Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Обласні урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування

Обласні урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування

     4 грудня у Кремінському будинку культури відбулися обласні урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування. В урочистостях прийняли участь представники усіх районів Луганської області, що знаходяться на підконтрольний українській владі території.      Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітав представників органів місцевого самоврядування з професійним святом, а кращі з них були відзначені обласними грамотами та подяками. Голова Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області Володимир Прокопенко виступив зі словами вдячності за досягнення у реформуванні місцевого самоврядування та відзначив подякою Асоціації та цінним подарунком Троїцьку селищну раду, яку на урочистостях представляли секретар ради Валентина Мороз та заступник селищного голови Олександр Лисенко.      Творчі колективи Кремінського районного будинку культури та ансамбль Національної поліції Луганської області «Патруль» подарували присутнім святковий концерт.

13:15 05.12.2017

Офіційно

Офіційно

        У відповідності з частинами 4, 5, 9 статті 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами) селищним головою прийнято розпорядження №185 від 30 листопада 2017 року про скликання 6 грудня 2017 року о 14.00 годині в адмінбудівлі Троїцької селищної ради на вулиці Центральна, 69 позачергової  десятої  сесії Троїцької селищної ради VІІ скликання. 

12:12 05.12.2017

Підсумкова конференція «Підвищення якості муніципальних послуг та менеджменту в контексті об’єднання та співробітництва  територіальних громад»

Підсумкова конференція «Підвищення якості муніципальних послуг та менеджменту в контексті об’єднання та співробітництва територіальних громад»

    З серпня 2017 року Троїцька селищна рада приймала участь в проекті «Посилення спроможності об’єднаних територіальних громад в наданні соціальних послуг», який організовано в рамках реалізації Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». В рамках цього Проекту в Троїцькій громаді створено комунальну установу «Центр з надання соціальних послуг», матеріальне забезпечення якого започатковано Благодійним Фондом «Творчий центр «ТЦК» за фінансової підтримки Ради Європи та передано громаді матеріальних цінностей на суму понад 79000 грн. 20 листопада 2017 року в м. Київ відбулась підсумкова конференція «Підвищення якості муніципальних послуг та менеджменту в контексті об’єднання та співробітництва  територіальних громад». Фотозвіт про проведену роботу в громаді презентувала начальник юридичного відділу Оксана Ільмінська.

14:44 29.11.2017

Молодіжна громадська рада в дії!

Молодіжна громадська рада в дії!

     22 листопада в актовому залі Троїцької селищної ради за участю селищного голови Демида Палагно відбулося перше засідання Молодіжної громадської ради.      В зверненні до молоді Демид Палагно привітав молодих лідерів з історичною для громади подією - створенням саме молодіжної ради і наголосив на важливості участі молоді в процесах самоврядування в громаді та висловив сподівання на активну участь молодих лідерів у розвитку Троїцької ОТГ та громад в яких вони проживають.    Керівник ГО "Калина-Пресс" Марина Животкова запропонувала молоді обговорити Положення про Молодіжну раду та познайомитися зі структурою її діяльності.       Головою Молодіжної ради було обрано Ірину Лємзякову, заступником Тетяну Щербань, секретарем Анастасію Лазареву. Також серед молоді були обрані 14 радників - це Матвєєва Маргарита, Кушнарьова Тетяна, Пустиннік Марія, Муштай Юлія, Стрельцова Ліза, Лисенко Ірина, Базарова Олена, Романенко Яна, Ляхова Юлія, Ковалевська Юлія, Біловол Антон,Боровий Олександр, Юрченко Тетяна, Сердюк Микола.

15:20 23.11.2017

23 листопада до Троїцької селищної ради з робочим візитом завітали колеги зі Станично-Луганського району

23 листопада до Троїцької селищної ради з робочим візитом завітали колеги зі Станично-Луганського району

     23 листопада до Троїцької селищної ради з робочим візитом завітали колеги зі Станично-Луганського району. Очолив делегацію голова Станично-Луганської районної ради Віктор Мягкий.  У складі делегації були присутні посадовці апарату районної ради, сільські голови, представники місцевих ЗМІ, працівники закладів освіти та культури.

13:03 23.11.2017

Звернення селищного голови у зв'язку з ускладненням погодних умов

Звернення селищного голови у зв'язку з ускладненням погодних умов

     У зв’язку з несприятливими погодними умовами Троїцька селищна рада звертається до пішоходів та водіїв. Дорогі жителі та гості селища і населених пунктів громади, пересуваючись вулицями в період танення снігу та льоду, слід бути особливо уважним, проходячи повз будинки чи біля високих дерев, спершу необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння снігових та льодових наростів. По можливості необхідно триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху. Переходити дорогу лише у встановлених місцях. Ходити тротуарами, посипаними піском або сіллю, чи по не протоптаному снігу. Будьте особливо обережними у вечірню та нічну пору доби. Прохання до водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху, бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.

11:59 23.11.2017

Продовжуються ремонтні роботи у Розпасіївській загальноосвітній школі

Продовжуються ремонтні роботи у Розпасіївській загальноосвітній школі

      У селі Розпасіївка, яке увійшло до Троїцької об'єднаної територіальної громади, тривають роботи по капітальному ремонту будівлі загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Наразі здійснюється укріплення капітальних конструкцій з одночасною заміною старих вікон на сучасні енергозберігаючі конструкції та ремонт приміщення їдальні. Роботи проводяться за співфінансуванням, яке затверждено депутатами Троїцької селищної ради.

11:44 20.11.2017

Офіційно

Офіційно

       У відповідності з частинами 4, 5, 9 статті 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами) селищним головою прийнято розпорядження №161 від 8 листопада 2017 року про скликання 23 листопада 2017 року о 14.00 годині в адмінбудівлі Троїцької селищної ради на вулиці Центральна, 69 чергової  дев’ятої  сесії Троїцької селищної ради VІІ скликання.

13:07 16.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь