Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінг "Організація співробітництва територіальних громад" (Міжмуніципальне співробітництво)

Тренінг "Організація співробітництва територіальних громад" (Міжмуніципальне співробітництво)

28-29 березня 2018 року в м.Сєвєродонецьк  відбувся тренінг "Організація співробітництва територіальних громад" (Міжмуніципальне співробітництво), в якому прийняли участь начальники бюджетного та юридичного відділів селищної ради Лифар Оксана та Ільмінська Оксана.

11:51 02.04.2018

Конкурс історичних проектів для молоді “Історія моєї громади: Минуле для спільного майбутнього”

Конкурс історичних проектів для молоді “Історія моєї громади: Минуле для спільного майбутнього”

Обираючи напрямок дослідження, учасники конкурсу від Троїцького району перш за все керувалася потребами Троїцької об’єднаної територіальної громади. В Плані соціально-економічного розвитку Троїцької об’єднаної територіальної громади на 2018 рік зазначено: «Сільський зелений туризм є одним з найбільш перспективних і ефективних напрямків культурного розвитку Троїцької ОТГ».  В статті Г.О. Сорокіної «Луганська область як туристично привабливий регіон», яка була надрукована у «Віснику ЛНУ імені Тараса Шевченка» ( № 22 (257), Ч. ІХ, 2012). немає жодного слова про Троїцький район. Тобто, він не визнаний «туристично привабливим регіоном».  Учні впевнені, що наш край має туристичний потенціал, тому взяли за мету розробити туристсько-екскурсіонний маршрут рідним краєм. Для цього обрали один напрямок: село Демино-Олександрівка. Формою подачі досліджень на конкурс «Історія моєї громади» обрали розробку туристичного маршруту, бо мали намір надати дієву поміч своїй громаді. Під час роботи над проектом отримували підтримку селищного голови Палагно Д.П. Першим, кому учні презентували свою роботу, був саме він.

14:49 27.03.2018

Відбулось чергове засідання Виконавчого комітету

Відбулось чергове засідання Виконавчого комітету

 22 березня відбулось чергове засідання Виконавчого комітету Троїцької селищної ради. До порядку денного було включено 5 питань: Про стан військового обліку та бронювання військовозобов'язаних на підприємствах, в організаціях та установах та заходи щодо його поліпшення у 2018 році; Про постановку на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, за місцем проживання; Про надання службового ордеру; Про погодження графіку роботи торгової точки та Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Всі питання порядку денного розглянути, щодо них прийняті відповідні рішення.

11:43 22.03.2018

УВАГА!  Звертаємося по допомогу у розшуку матері, яка залишила свою новонароджену дитину!

УВАГА!  Звертаємося по допомогу у розшуку матері, яка залишила свою новонароджену дитину!

Звертаємося до громадян по допомогу у розшуку жінки, яка вночі, поблизу автостанції смт. Троїцьке, в картонній коробці залишила свою новонароджену дівчинку. Приблизний вік дівчинки – один місяць. Життю дитини нічого не загрожує, вона знаходиться під наглядом лікарів.

10:16 21.03.2018

Корисна інформація за результатами засідання секторальної платформи Асоціації ОТГ «Місцевий економічний розвиток та інвестиції»

Корисна інформація за результатами засідання секторальної платформи Асоціації ОТГ «Місцевий економічний розвиток та інвестиції»

          Наприкінці березня  2018 року відбулось засідання секторальної платформи Асоціації ОТГ «Місцевий економічний розвиток та інвестиції», на якому були розглянуті  актуальні питання  просторового розвитку ОТГ та нормативно-правові акти  щодо державної підтримки розвитку сільських територій.

09:24 21.03.2018

Історія моєї громади: Минуле для спільного майбутнього

Історія моєї громади: Минуле для спільного майбутнього

Учні Троїцької гімназії та Демино-Олександрівської школи за ініціативою та підтримкою Троїцького музею «Витоки» взяли участь у конкурсі історичних проектів для молоді “Історія моєї громади: Минуле для спільного майбутнього”. Ініціативу участі в конкурсі підтримав Троїцький селищний голова. За його порадою дослідницька група учнів обрала форму роботи, яка сприятиме розвитку туристичної галузі: розробку туристично-екскурсійного маршруту. Об’єкт дослідження – село Демино-Олександрівка. Захоплююча історія, унікальна природа, великий рекреаційний потенціал зацікавлять мешканців та гостей Троїцького краю. До роботи долучилися члени спортивно-туристичного гуртка Троїцької гімназії (керівник – Мірошниченко Л.І.). Тьютор групи – краєзнавець Волченко В.В.

16:33 20.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь