A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

З турботою про заклади культури

З турботою про заклади культури

З часу створення Троїцької об'єднаної територіальної громади, її головою та депутатським корпусом, турбота про сільські заклади культури, визначена одним з найпріоритетніших напрямків роботи. Особливо, якщо це стосується дитячих куточків бібліотек. Так, за кошти цільової субвенції з бюджету об'єднаної громади, для Тополівської сільської бібліотеки було придбано книги, які поповнили бібліотечний фонд, нові стелажі та стільці.

16:08 01.11.2017

Троїцький селищний голова привітав призерів обласного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні "Воронцева слобода"

Троїцький селищний голова привітав призерів обласного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні "Воронцева слобода"

Троїцький селищний голова Демид Петрович Палагно привітав юних солісток Троїцького районного будинку культури Марію Фролову та Валерію Мамедову, які гідно представили Троїцьку громаду на Х обласному фестивалі-конкурсі патріотичної пісні «Воронцева слобода», який відбувся цього року в селищі Білокуракіне Луганської області.

15:47 30.10.2017

У пленарному режимі розпочала роботу сьома сесія сьомого скликання Троїцької селищної ради

У пленарному режимі розпочала роботу сьома сесія сьомого скликання Троїцької селищної ради

Згідно порядку денного на розгляд депутатів ради винесено 81 питання. На засіданні присутні представники політичних партіій, громадських організацій та засобів масової інформації.

14:58 27.10.2017

Відбувся круглий стіл з  питань гендерно-чутливого бюджетування.

Відбувся круглий стіл з питань гендерно-чутливого бюджетування.

27 жовтня відбувся круглий стіл у Троїцькій селищній раді з  питань гендерно-чутливого бюджетування. Участь у заході взяли представники місцевого самоврядування, представниці ініціативної жіночої групи на чолі з лідером Альоною Ганзій. Відкрив захід програмний аналітик програми ООН Жінки Олександр Бай. Модерувала захід національна консультантка з гендерно-чутливого бюджетування Юлія  Гончар. Під час круглого столу обговорювалися питання вразливих груп, які проживають на території громади та можливості задоволення потреб мешканців, надання якісних послуг.

14:28 27.10.2017

Шосте засідання Ради регіонального розвитку

Шосте засідання Ради регіонального розвитку

Голова Троїцької об'єднаної територіальної громади Демид Петрович Палагно прийняв участь у засіданні ради регіонального розвитку, яке відбулося 24 жовтня 2017 року в місті Київ.

16:03 24.10.2017

«Відслужив належний вік - я достойний чоловік»

«Відслужив належний вік - я достойний чоловік»

     В жовтні, учні Розсипнянської ЗОШ І – ІІ ступенів та вихованці дитячого садка «Сонечко» прийняли участь у акції «Вітамін С для Героя». В цей день діти побували у гостях у прикордонників Розсипнянського відділу прикордонної служби. Малюки підготували святкову програму до Дня захисника Вітчизни. Прикордонники розповіли про свою професію. Великою несподіванкою для дітлахів став солодкий стіл. І хочеться сказати спасибі військовослужбовцям за теплий прийом та побажати родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

15:08 24.10.2017

Оцінка соціальних потреб громади

Оцінка соціальних потреб громади

     Соціальні послуги є важливими для життя кожної країни оскільки вони відображають соціальні цінності, якість життя, рівень економічного розвитку, рівень дотримання прав людини, та в загальному демократичне управління. Але, не дивлячись на їх важливість,  система надання соціальних послуг має безліч викликів в Україні. Один з викликів – це громадянське суспільство та зростаюча роль організацій громадянського суспільства (ОГС) в політичних, соціальних та економічних перетвореннях в країні. Це відкриває нові можливості як для органів влади, так і для системи надання соціальних послуг. 

14:41 24.10.2017

Затверджено проект реконструкції будівлі для розміщення Центру надання адміністративних послуг

Затверджено проект реконструкції будівлі для розміщення Центру надання адміністративних послуг

На засіданні Круглого столу з представниками громадських організації, засобів масової інформації, бізнесу та депутатського корпусу селищної ради, за участі селищного голови Демида Палагна, затверджено проект реконструкції будівлі за адресою: селище Троїцьке, квартал Молодіжний, буд. 6, для створення у ньому Центру надання адміністративних послуг Троїцької об'єднаної територіальної громади. Також визначено громадську організацію, яка буде брати участь в заходах з фінансування проекту. Нею стала ГО "Калина-ПРЕСС". В засіданні прийняла участь  координатор Проекту ЄС/ПРООН МРГ ІІІ в Донецької області Наталія Осипенко, яка  ознайомила учасників з основними положеннями проекту та розповіла про подальші спільні дії.

13:34 19.10.2017

Участь у проекті «Посилення спроможності об’єднаних територіальних громад у наданні соціальних послуг»

Участь у проекті «Посилення спроможності об’єднаних територіальних громад у наданні соціальних послуг»

 У рамках проекту «Посилення спроможності об’єднаних територіальних громад у наданні соціальних послуг», що впроваджується Благодійним фондом «Творчий центр ТЦК» за фінансової підтримки Ради Європи для представників шести громад Івано-Франківської, Луганської та Херсонської областей, 10-11 жовтня 2017 року представник Троїцької громади прийняла участь в навчальному візиті щодо обміну досвідом у сфері надання соціальних послуг в Кіптівській ОТГ Чернігівської області та Білозірській ОТГ Черкаської області.

09:08 17.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь