Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Елементи нематеріальної культурної спадщини (НКС) громади буде занесено до обласного переліку!

Елементи нематеріальної культурної спадщини (НКС) громади буде занесено до обласного переліку!

Луганський Обласний Центр Народної Творчості (ЛОЦНТ) повідомляє: два елементи нематеріальної культурної спадщини (НКС) Троїцького району будуть занесені до обласного переліку НКС!  "7 листопада 2018 року відбулося засідання обласної комісії з формування переліку елементів нематеріальної культурної спадщини Луганської області.

18:23 22.11.2018

Експертний аналіз бюджетів 665 ОТГ за 9 місяців 2018 року

Експертний аналіз бюджетів 665 ОТГ за 9 місяців 2018 року

Експерти Групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні провели черговий аналіз показників фінансової діяльності 665 об’єднаних територіальних громад (ОТГ) за підсумками дев’яти місяців 2018 року та порівняли зміну результатів показників рейтингу до І півріччя поточного року. Про це повідомила Яніна Казюк, координатор з фінансової децентралізації, пише  decentralization.gov.ua.

12:21 22.11.2018

На території Трїцької об’єднаної територіальної громади реалізовано проект «Капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. Центральна, буд. 31, с. Ями, Троїцький район, Луганська область».

На території Трїцької об’єднаної територіальної громади реалізовано проект «Капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. Центральна, буд. 31, с. Ями, Троїцький район, Луганська область».

Рівень споживання енергоносіїв в Україні є практично втричі більшим, ніж у країнах ЄС. З метою врегулювання енергозбереження та енергоефективності в Україні було прийнято низку державних документів, у яких були визначені оптимальні шляхи вирішення проблеми підвищення енергоефективності будь-якої галузі.  Проблема енергозбереження гостро стоїть і в Троїцькій об’єднаній територіальній громаді. Критична зношеність основних фонді є головними чинниками непомірно високого рівня витрат паливно-енергетичних ресурсів в Троїцькій громаді. Для реалізації проекту необхідно було залучити кошти державної субвенції на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади в розмірі 1498,268 тис. грн. Проект «Капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. Центральна, буд. 31, с. Ями, Троїцький район, Луганська область» був поданий на розгляд та підтриманий Комісією з розгляду поданих проектних заявок на проекти які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Була відремонтована покрівля будівлі: виконано укріплення кроквяних ніг, влаштовані слухові вікна. Вкрита будівля листовою сталлю з полімерним покриттям, улаштовані карнизи. Фасади утеплені мінераловатними плитами TERMOLIFE EKO ФАСАД, поштукатурені декоративною акриловою штукатуркою (короїд) та вкриті акриловою фарбою. Цоколь фасадів утеплений пінополістерольними плитами з опорядженням. Поліпшена штукатурка поверхонь стін всередині будівлі, поліпшене фарбування водоемульсійними сумішами. Повністю замінена система опалення. Замінена внутрішня електропроводка.  Цільовою групою проекту є населення Яменського старостинського округу в кількості 523 особи, в тому числі 44 дитини з яких 1 дитина-інвалід, 51 внутрішньо переміщена особа. Крім того вигодоотримувачем реалізації проекту є населення всієї Троїцької об’єднаної територіальної громади. Вивільнені бюджетні кошти, за рахунок економії на утримання бюджетних установ, будуть направлені на інші потреби населення, розвиток інфраструктури та підвищення рівня життя. В результаті реалізації проекту «Капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. Центральна, буд. 31, с. Ями, Троїцький район, Луганська область» отримали: - Відремонтовану та утеплену будівлю навчального закладу. - Забезпечені якісною освітою 44 дитини Яминського старостинського округу. - Економію енергоресурсів. - Економію бюджетних коштів на утримання закладу;  - Подовжений термін експлуатації будівлі. Реалізований проект є актуальним, сталим та ефективним. Дає змогу економити бюджетні кошти громади та енергоресурси в країні, дає можливість підвищити якість освіти в сільській школі.

15:36 21.11.2018

Троїцькою селищною радою реалізовано проект «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I ступеня за адресою: вул. Пушкіна, буд.107, смт. Троїцьке, Троїцький район, Луганська область».

Троїцькою селищною радою реалізовано проект «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I ступеня за адресою: вул. Пушкіна, буд.107, смт. Троїцьке, Троїцький район, Луганська область».

У даний час в країні гостро стоїть питання енергозбереження та енергоефективності. Для економії енергоносіїв та бюджетних коштів Троїцькій селищній раді необхідно було впровадити ряд заходів для зниження споживання газу та збереження теплової енергії. Також однією з пріоритетних проблем, яку потрібно було вирішити є проведення заходів з надання якісної освіти підростаючому поколінню. В будівлі школи 1-го ступеня в смт Троїцьке, яка збудована та експлуатується з 1987 року не витримувався температурний режим, що відповідає санітарним нормам. З метою підвищення енергоефективності будівлі Троїцькою селищною радою було подано проект на розгляд Комісії з розгляду поданих проектних заявок на проекти які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Проект було підтримано. В результаті його реалізації було виконано ремонт покрівлі: укріплення кроквяних ніг, улаштування слухових вікон, утеплення покрівлі мінераловатними плитами, улаштування покрівлі з профільного листа з полімерним покриттям, улаштування карнизів. Також були утеплені фасади мінераловатними плитами TERMOLIFE EKO ФАСАД, поштукатурені декоративною акриловою штукатуркою (короїд), та вкриті акриловою фарбою. Утеплений цоколь з оздобленням. Влаштована блочна модульна котельна пелетна 50кВт компанії PELLETS HOME. Проект «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I ступеня за адресою: вул. Пушкіна, буд.107, смт Троїцьке, Троїцький район, Луганська область» реалізований за рахунок коштів субвенції на розвиток інфраструктури Троїцької об’єднаної територіальної громади в розмірі 1499,022 тис. грн. Цільовою групою проекту є 7582 особи населення громади, в тому числі 55 дітей з яких 2 діти-інваліди, 4 діти внутрішньо переміщені особи. В результаті реалізації проекту «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I ступеня за адресою: вул. Пушкіна, буд.107, смт Троїцьке, Троїцький район, Луганська область» отримали: Відремонтовану та утеплену будівлю навчального закладу.  Забезпечені якісною освітою 55 дітей навчального закладу. Економію енергоресурсів. Економію бюджетних коштів на утримання будівлі. Подовжений термін експлуатації будівлі. Проект є сталим. Його реалізація дає змогу економити енергоносії та бюджетні кошти. Зекономлені кошти направлятимуться на модернізацію інших об’єктів інфраструктури громади та благоустрій населених пунктів.

15:17 21.11.2018

На території Троїцької об’єднаної територіальної громади реалізовано проект «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I-II ступенів за адресою: вул. Садова, буд.1, с. Сиротине,  Троїцький район, Луганська область»

На території Троїцької об’єднаної територіальної громади реалізовано проект «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I-II ступенів за адресою: вул. Садова, буд.1, с. Сиротине, Троїцький район, Луганська область»

Згідно із законодавством України енергозбереження – діяльність, яка спрямована на раціональне використання та економне витрачання первинної та перетвореної енергії і природних енергетичних ресурсів у національному господарстві і яка реалізується з використанням технічних, економічних та правових методів. Покращення показників енергоефективності допоможе скоротити споживання енергії, зберегти ресурси, знизити вартість впровадження відновлюваних джерел енергії, зменшити обсяги викидів вуглекислого газу (CO2), а також уповільнити зростання цін на електроенергію. В громаді гостро стоїть питання з фінансуванням бюджетних установ. Навчальний заклад в селі Сиротине побудований в 1967 році і весь цей час експлуатується за призначенням. Село Сиротине знаходиться в Демино-Олександрівському старостинському окрузі, майже на кордоні з Російською Федерацією. Населення села складає 400 осіб та 43 внутрішньо переміщені особи. В невеличкому селі громади школа є чи не самим важливим об’єктом інфраструктури. Вирішення проблеми енергоекономії можливе через капітальний ремонт будівлі з утепленням, заміни системи опалення, встановлення твердопаливних котлів та перехід на альтернативні види палива.  Для реалізації проекту необхідно було залучити кошти державної субвенції на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади в розмірі 1498,642 тис. грн. Проект «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I-II ступенів за адресою: вул. Садова, буд.1, с. Сиротине, Троїцький район, Луганська область» був поданий на розгляд та підтриманий Комісією з розгляду поданих проектних заявок на проекти які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.  В результаті реалізації проекту було виконано утеплення фасадів мінераловатними плитами TERMOLIFE EKO ФАСАД, вкриті декоративною акриловою штукатуркою (короїд) та пофарбовані акриловою фарбою. Була відремонтована покрівля будівлі: виконано укріплення кроквяних ніг, влаштовані слухові вікна. Вкрита будівля листовою сталлю з полімерним покриттям, улаштовані карнизи. Замінені вікна та двері на енергозберігаючі. Замінена система опалення (встановлені поліпропіленові труби, панельні радіатори), влаштована блочна модульна котельна пелетна 50 кВт компанії PELLETS HOME.  Цільовою групою проекту є населення села Сиротине в кількості 400 осіб, в тому числі 35 дітей з яких 1 дитина-інвалід, 2 діти внутрішньо переміщені особи, 1 дитина позбавлена батьківського піклування та 43 внутрішньо переміщені особи.  Крім того вигодоотримувачем реалізації проекту є населення всієї Троїцької об’єднаної територіальної громади. Вивільнені бюджетні кошти, за рахунок економії на утримання бюджетних установ, будуть направлені на інші потреби населення, розвиток інфраструктури та підвищення рівня життя. В результаті реалізації проекту «Реконструкція будівлі загальноосвітньої школи I-II ступенів за адресою: вул. Садова, буд.1, с. Сиротине, Троїцький район, Луганська область» отримали: - відремонтовану будівля навчального закладу; - забезпечені якісною освітою 35 дітей села Сиротине; - економію енергоресурсів;  - подовжений термін експлуатації будівлі. Реалізований проект дає змогу економити бюджетні кошти громади та використовувати їх на інші потреби населення. Проект є учасником фестивалю «СПРОМОЖНА ГРОМАДА», який організовано Асоціацією органів місцевого самоврядування Луганської області.

13:36 21.11.2018

Нове освітнє середовище для першокласників

Нове освітнє середовище для першокласників

Відділ освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради активно створює освітнє середовище для учнів 1-их класів гімназій та ліцеїв Троїцької селищної ради. З цією метою уже були придбані кольорові багатофункціональні пристрої, укладено договір на закупівлю дидактичних матеріалів для вчителів. 19 листопада 2018 року до Відділу освіти надійшла, компьютерна техніка: - 14 ноутбуків на суму 131477,18 грн. (118330,0 грн.- кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа»; 13147,18 грн. - кошти бюджету Троїцької селищної ради);  - 12 ламінаторів з витратними матеріалами для початкової школи на суму 24849,90 грн. (22364,9 грн. - кошти освітньої субвенції, передбачені розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.12.2017 року № 929-р; 2485 грн.- кошти бюджету Троїцької селищної ради).

06:46 20.11.2018

Участь у соціальному супроводі - гарантія працевлаштування.

Участь у соціальному супроводі - гарантія працевлаштування.

Одним із напрямів роботи Троїцького районного центру зайнятості є організація оплачуваних громадських робіт, де безробітні в основному займалися благоустроєм територій. В поточному році з’явився новий напрямок в роботі - соціальний супровід незахищених верств населення.  На перший погляд може здатися, що в цьому напрямку роботи немає нічого героїчного. Але це не зовсім так, адже в роботі соціального робітника ключовим словом являється “допомога”, допомога людям у вирішенні життєвих проблем: це надання послуг із супроводу, догляду, обслуговуванню осіб з інвалідністю або тимчасово непрацездатних, надання допомоги сім’ям, члени яких загинули, постраждали чи є учасниками АТО та зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту. Здійснювати соціальний супровід можна довірити не кожному, цю роботу повинні виконувати чуйні, відповідальні, старанні люди. Тому не даремно вибір пав на безробітну Ковальову Світлану, яка повинна була виконувати соціальний супровід за людиною, що потребувала постійного догляду. Світлана достойно впоралася з цією роботою та стала прикладом для соціальних робітників.  Громадські роботи добігали кінця, і тому спеціалісти центру зайнятості поставили собі за мету - працевлаштувати жінку за соціальним напрямком. І як результат тісної співпраці центру зайнятості з директором КУ «Центр надання соціальних послуг» Світланою Охрицькою стало погодження працевлаштування Ковальової Світлани соціальним працівником. Сподіваємось, що навики, набуті Світланою під час соціального супроводу, в подальшому допоможуть їй відповідально ставитись до своїх обов’язків на постійному місці роботи.

22:50 15.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь