Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Нова техніка у власності громади!

Нова техніка у власності громади!

Цими передноворічними днями, за кошти цільової субвенції з державного бюджету на інфраструктурний розвиток, громада придбала у власність екскаватор-навантажувач та розкидувач дорожніх сумішей. Така техніка дуже витребувана для робіт з благоустрою населених пунктів.

23:17 21.12.2018

20 грудня початкова школа "Троїцького ліцею Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області" гостинно відкрила двері для майбутніх першокласників та їх батьків

20 грудня початкова школа "Троїцького ліцею Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області" гостинно відкрила двері для майбутніх першокласників та їх батьків

Дітлахи із задоволенням брали участь у розважально-пізнавальній програмі, яку підготувала Пономаренко О.І. зі своїми вихованцями. По закінченню заходу дітлахи отримали подарунки, які були зроблені учнями 3-А класу. Учні 4-Б класу, під керівництвом класного керівника Мельникової О.М., продемонстрували дітям лялькову виставу "Подарунок для сонечка". А в "Майстерні Діда Мороза", яку організували Бакаляр Л.В. та Стреблянська Н.Ю., виготовили ялинкову прикрасу "Сніговичка". Цей дарунок залишився у дітлахів на згадку про ліцей. Батьків найбільше хвилювало питання "Що таке НУШ?", "Як навчають і виховують у Новій українській школі", "Хто буде навчати їх діточок?". Відповіді на ці запитання знайшли у виступі директора ліцею Меніної Г.М.. Приймаючі участь у фрагменті батьківських зборів у вигляді тренінгу, який підготували учителі Істоміна О.В. та Черкашиніна О.В., створили модель майбутнього вихованця ліцею. Відвідавши ранкову зустріч та фрагмент інтегрованого уроку "Я досліджую світ" у 1 класі, ознайомилися з освітнім середовищем, змінами, які відбулися у навчанні першокласників ( класний керівник Піляшенко С.М.). Важливим етапом у пачотковій школі є перехід до 2-го базового рівня (3-4 класи), про що проінформувала Полстянкіна І.Є.. Учні 3-Б класу презентували уривок заходу "Прес-конференція" до якої залучили і батьків. Відповідь на питання "Хто буде навчати першокласників?" дали самі вчителі Мельникова О.М. та Бакаляр Л.В., які ознайомили з формами та методами своєї роботи в початковій школі.  Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові цікаві зустрічі.

21:06 21.12.2018

Добрі діла у святковий день

Добрі діла у святковий день

За рахунок цільових коштів державного бюджету для дітей-сиріт та особам з їх числа у 2018 році у Троїцькій територіальній громаді придбано 2 квартири. Сьогодні, 19 грудня в День Святого Миколая. виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь вручив ключі від довгоочікуваної квартири мешканцю громади Володимиру Товкайлу.

22:50 19.12.2018

Офіційно

Офіційно

 У відповідності з частинами 4, 5, 9 статті 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із змінами) селищним головою прийнято розпорядження №193 від 7 грудня 2018 року про скликання 20 грудня 2018 року о 14.00 годині в адмінбудівлі Троїцької селищної ради на вулиці Центральна, 69 чергової  тридцятої сесії Троїцької селищної ради VІІ скликання.

08:27 18.12.2018

Вшанували пам'ять загиблих воїнів

Вшанували пам'ять загиблих воїнів

6 грудня в День Збройних Сил України посадовими особами Троїцької селищної ради було вшановано пам'ять загиблих воїнів та покладено вінки до місць поховань учасників АТО Олексія Карпенка та Віталія Івановича.

08:00 06.12.2018

На засіданні Виконавчого комітету

На засіданні Виконавчого комітету

5 грудня в  сесійній  залі Троїцької селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної  ради. На порядок денний виконавчого комітету було винесено 10 питань.  Обговорили та прийняли рішення щодо плану роботи виконавчого комітету Троїцької селищної ради на 2019 рік, схвалили проект селищного бюджету на 2019 рік, прийняті рішення з житлових питань та інше.

16:38 05.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь