A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Увага! Стартує Бюджет участі (громадський бюджет) на 2020 рік

Дата: 13.09.2019 15:48
Кількість переглядів: 979

Фото без опису

Троїцька селищна рада повідомляє, що з 15 вересня 2019 року стартує Бюджет участі (громадський бюджет) на 2020 рік.
Запрошуємо жителів Троїцької громади подати селищній раді Проектні пропозиції до 16-00 30 вересня 2019 року включно.
Довідки за телефоном 2-18-44, 2-18-55.
Нагадуємо, що Бюджет участі (громадський бюджет) (надалі – бюджет участі) – частина бюджету Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області, з якої здійснюються видатки, визначені безпосередньо членами територіальної громади, відповідно до Положення та за процедурою, визначеною відповідною таким видаткам бюджетною програмою. 
 Територіальна громада – мешканці, які постійно проживають на території Троїцької селищної ради Троїцького району Луганської області.
Проектна пропозиція – це пропозиція, що подана автором та має підтримку не менше 5 осіб (окрім самого автора), що не суперечить чинному законодавству, реалізація якої належить до компетенції Троїцької селищної ради, не перевищує термін одного бюджетного року, обсяг виділеного фінансування та оформлена згідно вимог Положення. 
Малі проекти – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить до 20000,00 гривень. На такі проекти виділяється 30% загального обсягу громадського бюджету.
 Великі проекти – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить від 50000,00 до 150000,00 гривень. На такі проекти виділяється 70% загального обсягу громадського бюджету.
 Конкурс – це процес визначення найкращих проектних пропозицій згідно вимог Положення. 
 Координаційна рада – постійно діючий робочий орган, утворений рішенням сесії селищної ради, що організовує та координує впровадження та реалізацію бюджету участі в Троїцькій селищній раді, проводить експертну оцінку проектних пропозицій на предмет відповідності діючому законодавству, діючим цільовим та бюджетним програмам, та в разі необхідності за згоди автора – доопрацювання і внесення змін до проектної пропозиції.
 Автор – особа, яка підготувала і подала на конкурс проектну пропозицію у порядку, віком від 14 років який в порядку визначеного цим положенням підготував та подав проект для фінансування з бюджету участі.  Він є громадянином України та зареєстрований або проживає, або народився на території Троїцької селищної ради.
Голосування – процес відбору мешканцями Троїцької селищної ради, віком від 14 років проектів-переможців серед відібраних проектів. До голосування допускаються особи, які є громадянином України та зареєстрований або проживає,  або народився на території Троїцької селищної ради.

Додатково повідомляємо, що за результати проведення Бюджету участі в 2019 році буде реалізовано 12 проектів в 2019 році та 12 проектів заплановано реалізовувати в 2020 році.

Довідки за телефоном 2-18-44, 2-18-55.
Бланки можна завантажити на офіційному сайті селищної ради або отримати в кабінетах №1 та №5.
Селищний голова
Д.ПАЛАГНО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь