A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення про проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти серед закладів загальної середньої освіти Троїцької селищної ради

Дата: 18.10.2021 16:46
Кількість переглядів: 603

Конкурс проводитиметься відповідно до Умов проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти затверджених рішенням Троїцької селищної ради «Про Умови проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти та затвердження складу конкурсної комісії» №11/3 від 19.08.2021.

Конкурс оголошується на визначення опорного закладу освіти з метою створення умов для комплексної реорганізації і модернізації системи загальної середньої освіти громади, створення єдиного освітнього простору та безпечного освітнього середовища, забезпечення рівного доступу осіб, у тому числі з особливими освітніми потребами до здобуття якісної освіти, створення умов для здобуття особами повної загальної середньої освіти, зокрема шляхом проведення профорієнтаційної роботи серед здобувачів освіти, забезпечення реалізації їх індивідуальної освітньої траєкторії, впровадження курсів за вибором, факультативів, гуртків, поглибленого вивчення предметів здобувачами освіти незалежно від їхнього місця проживання, концентрації та ефективного використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб здобувачів освіти, створення єдиної системи виховної  роботи, підготовки конкурентоспроможного випускника сучасної школи, раціонального і ефективного використання наявних у закладах освіти та їх філіях ресурсів, їх модернізації.

Учасниками Конкурсу є заклади загальної середньої освіти, власником яких є Троїцька селищна рада та мають у своїх закладах освіти не менше 200 учнів (вихованців).

Етапи проведення конкурсу:

І – підготовчий, на якому здійснюється подання заявок відповідними закладами загальної середньої освіти територіальної громади на участь у Конкурсі до Відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради. Строк подачі заявок становить не більше 10 днів з дня оголошення конкурсу;

ІІ етап – основний, на якому проводиться визначення переможця Конкурсу. Строк визначення переможця конкурсу становить не більше 7 днів з дня закінчення подачі заявок.

Для участі у І етапі керівнику закладу загальної середньої освіти необхідно подати до Відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради заявку, до якої додаються такі документи:

1) план розвитку опорного закладу освіти (5-7 сторінок) на наступні 3 роки (базовий для порівняння – 2020/2021 навчальний рік), який містить таку обов'язкову інформацію:

 - забезпечення доступу до отримання освітніх послуг в опорному закладі освіти (проектна потужність закладу; кількість здобувачів освіти, що навчаються на території обслуговування опорного закладу освіти; кількість здобувачів освіти, які будуть підвозитися до опорного закладу освіти після консолідації мережі; маршрути підвезення здобувачів освіти і педагогічних працівників до місця навчання, роботи та місця проживання відповідно до розкладу уроків опорного закладу освіти та його філій (з розрахунком відстаней та приблизного часу в дорозі; транспорт, яким буде здійснюватись підвезення);

- освітні потреби здобувачів освіти у забезпеченні певних напрямів спеціалізації;

- мережа класів та їх наповнюваність;

- організація допрофільної підготовки та профільного навчання;

- організація безперешкодного (безбар'єрного) середовища для осіб з особливими освітніми потребами;

- удосконалення матеріально-технічної, навчально-методичної бази, у т.ч. укомплектування бібліотечного фонду;

- зміцнення кадрового потенціалу;

- залучення бюджетних коштів, інвестицій.

2) опис інвестиційних потреб опорного закладу (придбання шкільних автобусів для перевезення здобувачів освіти, оснащення навчальних кабінетів, придбання мультимедійного обладнання, встановлення мережі wi-fi з безкоштовним (безпечним) доступом, заходи з енергозбереження, ремонт приміщень, професійний розвиток педагогічних працівників тощо).

3) Інформація про подані на Конкурс матеріали розміщується на офіційному сайті Троїцької селищної ради.

Місце проведення конкурсу: смт. Троїцьке, вул.. Паркова, 17.

Заявки для участі у конкурсі приймаються у Відділі освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради за адресою: 92100, Луганська область, смт. Троїцьке, вул. Паркова, 17.

Особа, яка уповноважена надавати додаткову інформацію про проведення конкурсу: Масленніков Артем Михайлович, електронна пошта: troitck_osvita@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь