A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Створено сервіс автоматизації корпоративної благодійної пільги для бізнесу, неприбуткових громадських об’єднань та громадян

Дата: 25.10.2021 11:43
Кількість переглядів: 517

Фото без описуВ межах національного конкурсу інновацій EastCode за сприяння Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, громадською організацією «Гвара Медіа», реалізовується проєкт «GWARA BACK», створено сервіс автоматизації корпоративної благодійної пільги для бізнесу, неприбуткових громадських об’єднань та громадян (сайт –https://back.gwaramedia.com ).

З метою презентації платформи GWARA BACK, обговорення можливостей та форматів співпраці, а також залучення влади, бізнесу, громадського сектору до партнерства, Громадською організацією «Гвара Медіа» у співпраці з Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації 28 жовтняц.р. з 10.30 до 12.10 буде проведено он-лайн вебінар на тему: «Gwara BACK: революційний сервіс цифровізації благодійності для бізнесу та неприбуткових організацій».

До участі у заході запрошуються представники органів місцевого самоврядування, бізнес кіл та громадського сектору Луганської області. Для участі у вебінарі необхідно заповнити реєстраційну форму до 15.00 27.10.2021 за посиланням https://cutt.ly/ORQnb5X. Оскільки захід закритого формату, лише зареєстрованим учасникам буде надіслано посилання на вебінар.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь