A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Оголошення

До уваги громадян!

Згідно заяви АТ “Державний ощадний банк України”, надається остання можливість (до 01 квітня 2022 року) використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року) (https://cutt.ly/DYVT7S9)

15:51 23.12.2021

ПАМ’ЯТКА власникам особистих підсобних господарств населення по ідентифікації тварин

             Усі ми хочемо отримувати і споживати якісні та безпечні харчові продукти, для цього необхідно забезпечити їх належну простежуваність по принципу «Від лану до столу». Тому, шановні власники тварин, відповідно до вимог Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», «Порядку ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби та Порядку оформлення і видачі паспорта великої рогатої худоби» ідентифікації та реєстрації підлягають усі тварини, які перебувають, розводяться або утримуються на території України.

08:28 22.12.2021

Увага Грип птиці

Сватівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області повідомляє про виявлення спалаху грипу птиці в с. Кабичівка, Марківської селищної ради, Старобільського району, Луганської області.

10:39 10.12.2021

Анкетування для розробки Стратегії створення кластерів та подолання існуючих бар'єрів розвитку сільського господарства Луганської області

З метою виявлення існуючих слабких ланок ланцюжка створення доданої вартості сільгосппродукції в регіоні для розробки дієвої моделі розвитку інноваційних сільськогосподарських кластерів на рівні громад з метою збільшення доходів малих та середніх виробників, яка впроваджуватиметься Проєктом 3В "Східна Україна: возз'єднання, відновлення, відродження" в Луганській області проводиться анкетування . Дослідження здійснюватиметься за підтримки Цільового фонду багатьох партнерів з відновлення та розбудови миру в Україні. Результатом цього дослідження стане розробка Стратегії створення кластерів та подолання існуючих бар'єрів розвитку сільського господарства Луганської області.

13:29 08.12.2021

До уваги фізичних осіб-підприємців та суб’єктів господарювання!

Головне управління Пенсійного фонду України в Луганській області повідомляє, що з 1 грудня 2021 року відбудеться підвищення мінімальної заробітної плати до 6500,00 грн.. У зв’язку зі збільшенням мінімальної заробітної плати відбудеться підвищення максимальної та мінімальної бази нарахувань єдиного соціального внеску. Так, відповідно до п.4 ч. 1 ст. 1  Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 р. № 2464-VI  максимальна величина бази нарахування єдиного соціального внеску дорівнює 15 розмірам мінімальної заробітної плати та дорівнює 97500,00 грн. Мінімальна база нарахування єдиного соціального внеску визначається лише для працівників, які працюють за основним місцем роботи та не мають інвалідності. При цьому працівник повинен перебувати в трудових відносинах з роботодавцем весь місяць (або всі робочі дні за графіком роботи) і йому має бути проведене нарахування. Це робиться для виконання вимог про сплату єдиного соціального внеску з мінімальної заробітної плати (ч.5 ст.8 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 р. № 2464-VI) у разі, коли фактична база нарахування єдиного соціального внеску менше мінімальної заробітної плати. Для цілей виконання вимог про сплату єдиного соціального внеску з мінімальної заробітної плати фактичну зарплату порівнюємо з 6500,00 грн. Розмір мінімального єдиного соціального внеску складає 1430,00 грн. (6500,00 грн. * 22%).

14:35 30.11.2021

Перевірка тотожності назви громадського об'єднання онлайн

При проведені установчих зборів засновників громадського об'єднання та/або при підготовці документів для державної реєстрації громадського об'єднання, засновникам необхідно визначитися з найменуванням (назвою) громадського об'єднання.

09:15 30.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь