Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у соціальному супроводі - гарантія працевлаштування.

Участь у соціальному супроводі - гарантія працевлаштування.

Одним із напрямів роботи Троїцького районного центру зайнятості є організація оплачуваних громадських робіт, де безробітні в основному займалися благоустроєм територій. В поточному році з’явився новий напрямок в роботі - соціальний супровід незахищених верств населення.  На перший погляд може здатися, що в цьому напрямку роботи немає нічого героїчного. Але це не зовсім так, адже в роботі соціального робітника ключовим словом являється “допомога”, допомога людям у вирішенні життєвих проблем: це надання послуг із супроводу, догляду, обслуговуванню осіб з інвалідністю або тимчасово непрацездатних, надання допомоги сім’ям, члени яких загинули, постраждали чи є учасниками АТО та зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту. Здійснювати соціальний супровід можна довірити не кожному, цю роботу повинні виконувати чуйні, відповідальні, старанні люди. Тому не даремно вибір пав на безробітну Ковальову Світлану, яка повинна була виконувати соціальний супровід за людиною, що потребувала постійного догляду. Світлана достойно впоралася з цією роботою та стала прикладом для соціальних робітників.  Громадські роботи добігали кінця, і тому спеціалісти центру зайнятості поставили собі за мету - працевлаштувати жінку за соціальним напрямком. І як результат тісної співпраці центру зайнятості з директором КУ «Центр надання соціальних послуг» Світланою Охрицькою стало погодження працевлаштування Ковальової Світлани соціальним працівником. Сподіваємось, що навики, набуті Світланою під час соціального супроводу, в подальшому допоможуть їй відповідально ставитись до своїх обов’язків на постійному місці роботи.

22:50 15.11.2018

Потрібні молоді лідери в робочу групу з соціальної єдності та громадської безпеки!

Потрібні молоді лідери в робочу групу з соціальної єдності та громадської безпеки!

У Троїцькій селищній раді пройшла зустріч громадських активістів та членів недержавних організацій, фахівців силових структур району та органів місцевого самоврядування з представниками ПРООН.

11:00 13.11.2018

Громада спортивна!

Громада спортивна!

З 06.11.2018р. по 09.11.2018р. у м.Кремінна, м. Рубіжне, м. Сєвєродонецьк проходили Всеукраїнські змагання серед школярів " Спортивна надія України 2018" з баскетболу, волейболу та боксу.  На старт вийшло понад триста спортсменів з восьми областей ( Луганська, Миколаївська, Донецька, Харківська, Херсонська, Полтавська, Київська, Сумська). Вихованці Троїцької ДЮСШ відділення баскетбол, тренер команд Сукач Ольга - вперше взяли участь у змаганнях такого рівня.  Команду дівчат у складі: Гарист Ангеліна, Татарінова Анастасія, Хрон Софія, Хамбекова Валерія. Авраменко Ярослава, Тисячна Анастасія, Чабан Ліна, Данченко Вікторія, Жукова Софія, Яценко Альона нагороджено грамотою від Громадської організації " Луганської обласної федерації баскетболу" у номінації "Чесна гра" та кубком від Національного Олімпійського Комітету України. Гарист Ангеліна нагороджена в номінації " Яскравий гравець". Команда юнаків у складі: Сукач Даніїл, Лисенко Ілля, Єлін Максим, Гончарук Арсеній, Телятник Михайло, Твердохліб Денис, Зеленін Микита, Хрон Антон, Кальний Микола, Суховєєв Владислав, Ільминський Дмитро нагороджено грамотою від Громадської організації "ЛОФБ" у номінації " Спортивне сузір'я" та кубком від Національного Олімпійського Комітету України. В номінації "Яскравий гравець" визнано Лисенко Іллю. Наші діти дякують організаторам змагань, особисто Володимиру Пархомовичу. КУ "Троїцький ЦФЗН "Спорт для всіх" висловлює вдячність і подяку за надану матеріальну підтримку в організації поїздки на данні змагання Володимиру Боровському, Петру Бабкіну, Олександру Мальцеву, Денису Воронкіну. Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги! Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею! Бажаємо вам успішних гараздів, здоров'я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху!

14:08 12.11.2018

«Колиска долі – Троїцька земля»

«Колиска долі – Троїцька земля»

Завершує роботу фотогалерея «Колиска долі – Троїцька земля». Порівняльні фотофакти минулого та сьогодення Троїцької землі викликали у відвідувачів музею неабиякий інтерес. Вони вгадували знайомі обличчя, краєвиди, будівлі та мали можливість посумувати за тим, що відійшло у минуле і порадіти змінам на краще, які засвідчені у фотографіях.  Чорно-білі зображення минулого та кольорові – сьогодення відрізняються. На чорно-білих зображеннях в дерев’яних саморобних рамках напружені, дещо налякані об’єктивом обличчя. На кольорових – відкриті, натхненні обличчя.Але про це не варто розповідати. Це треба побачити. Запрошуємо всіх, хто ще не знайшов часу познайомитися з виставкою, завітати до Троїцького музею «Витоки. Висловлюємо подяку краєзнавцям, активістам музею за участь у підготовці виставки «Колиска долі – Троїцька земля» Художник-оформлювач виставки - Андрющенко Ольга Миколаївна В технічному оформленні була задіяна Живага Надія Семенівна. У виставці використані роботи фотохудожників Ільмінського Олександра, Скляр Анастасії, Нікіфорової Ксенії, Живаги Надії, Кального Сергія та фото з Інтернету. У рубриці «Старі фото» задіяні фотографії з музейного архіву, з сімейних архівів Журавльової Ірини, Петренко Галини, Мірошниченко Лариси, Старостенко Валентини, Живаги Надії, Чухрай Людмили.

12:24 02.11.2018

Комунальне господарство громади поповнилось новою одиницею техніки

Комунальне господарство громади поповнилось новою одиницею техніки

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам об'єднаних територіальних громад на розвиток інфраструктури, громадою придбано новий трактор. Вартість машини складає 560 тисяч гривень

14:00 01.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь