Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Участь у соціальному супроводі - гарантія працевлаштування.

Дата: 15.11.2018 22:50
Кількість переглядів: 793

Фото без описуОдним із напрямів роботи Троїцького районного центру зайнятості є організація оплачуваних громадських робіт, де безробітні в основному займалися благоустроєм територій. В поточному році з’явився новий напрямок в роботі - соціальний супровід незахищених верств населення. 
На перший погляд може здатися, що в цьому напрямку роботи немає нічого героїчного. Але це не зовсім так, адже в роботі соціального робітника ключовим словом являється “допомога”, допомога людям у вирішенні життєвих проблем: це надання послуг із супроводу, догляду, обслуговуванню осіб з інвалідністю або тимчасово непрацездатних, надання допомоги сім’ям, члени яких загинули, постраждали чи є учасниками АТО та зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту.
Здійснювати соціальний супровід можна довірити не кожному, цю роботу повинні виконувати чуйні, відповідальні, старанні люди. Тому не даремно вибір пав на безробітну Ковальову Світлану, яка повинна була виконувати соціальний супровід за людиною, що потребувала постійного догляду. Світлана достойно впоралася з цією роботою та стала прикладом для соціальних робітників. 
Громадські роботи добігали кінця, і тому спеціалісти центру зайнятості поставили собі за мету - працевлаштувати жінку за соціальним напрямком.
І як результат тісної співпраці центру зайнятості з директором КУ «Центр надання соціальних послуг» Світланою Охрицькою стало погодження працевлаштування Ковальової Світлани соціальним працівником. Сподіваємось, що навики, набуті Світланою під час соціального супроводу, в подальшому допоможуть їй відповідально ставитись до своїх обов’язків на постійному місці роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь