A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Громада спортивна!

Дата: 12.11.2018 14:08
Кількість переглядів: 762

З 06.11.2018р. по 09.11.2018р. у м.Кремінна, м. Рубіжне, м. Сєвєродонецьк проходили Всеукраїнські змагання серед школярів " Спортивна надія України 2018" з баскетболу, волейболу та боксу. 
На старт вийшло понад триста спортсменів з восьми областей ( Луганська, Миколаївська, Донецька, Харківська, Херсонська, Полтавська, Київська, Сумська). Вихованці Троїцької ДЮСШ відділення баскетбол, тренер команд Сукач Ольга - вперше взяли участь у змаганнях такого рівня. 
Команду дівчат у складі: Гарист Ангеліна, Татарінова Анастасія, Хрон Софія, Хамбекова Валерія. Авраменко Ярослава, Тисячна Анастасія, Чабан Ліна, Данченко Вікторія, Жукова Софія, Яценко Альона нагороджено грамотою від Громадської організації " Луганської обласної федерації баскетболу" у номінації "Чесна гра" та кубком від Національного Олімпійського Комітету України. Гарист Ангеліна нагороджена в номінації " Яскравий гравець".
Команда юнаків у складі: Сукач Даніїл, Лисенко Ілля, Єлін Максим, Гончарук Арсеній, Телятник Михайло, Твердохліб Денис, Зеленін Микита, Хрон Антон, Кальний Микола, Суховєєв Владислав, Ільминський Дмитро нагороджено грамотою від Громадської організації "ЛОФБ" у номінації " Спортивне сузір'я" та кубком від Національного Олімпійського Комітету України. В номінації "Яскравий гравець" визнано Лисенко Іллю.
Наші діти дякують організаторам змагань, особисто Володимиру Пархомовичу.
КУ "Троїцький ЦФЗН "Спорт для всіх" висловлює вдячність і подяку за надану матеріальну підтримку в організації поїздки на данні змагання Володимиру Боровському, Петру Бабкіну, Олександру Мальцеву, Денису Воронкіну. Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги! Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею! Бажаємо вам успішних гараздів, здоров'я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь