A A A K K K
для людей із порушенням зору
Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Потрібні молоді лідери в робочу групу з соціальної єдності та громадської безпеки!

Дата: 13.11.2018 11:00
Кількість переглядів: 839

У Троїцькій селищній раді пройшла зустріч громадських активістів та членів недержавних організацій, фахівців силових структур району та органів місцевого самоврядування з представниками ПРООН.

Фото без опису

На зустрічі Робочої групи з питань соціальної єдності та громадської безпеки говорили про необхідність залучити до її лав нових лідерів із числа молоді та активних громадян для роботи у новому проекті "Відновлення, побудова миру та врядування".

Проект розпочнеться в 2019 році і буде діяти чотири роки. Планується допомагати громадам впроваджувати проекти, які вони самі оберуть важливими на своїх територіях та разом з командою однодумців втілять їх в життя.

— Наразі мало знайти цікавий проект та виграти його для громади, потрібно працювати на розвиток і перспективу, — говорить представник ПРООН Аліна Лєбєдєва. 

 

Бо це вузьке бачення роботи громадських організацій. Потрібно так самоорганізувати свою команду лідерів в громаді, щоб вони почали писати проекти не на одноразове споживання — побудова дитячого майданчику чи встановлення безпечного переходу на дорозі, а бачили перспективу розвитку своєї території на п'ять чи навіть десять років вперед і писали проекти розвитку.

Фото без опису
Заступник начальника відділу поліції Євгеній Круподеря виступив з ініціативою впровадити більше проектів з безпеки життєдіяльності: встановлення камер відеоспостереження в багатолюдних місцях.

Фото без опису

Фото без опису

Сільським старостам запропонували створити у себе в громадах осередки з активної молоді чи пенсіонерів. ПРООН пропонує для таких активних людей семінари, де їх будуть навчати писати проекти, домовлятися про співпрацю з іншими громадськими формуваннями і шукати кошти для інвестицій у свої ж громади.

За матеріалами сайту Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь