Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Різдвяні канікули на Тернопільщині

Різдвяні канікули на Тернопільщині

У рамках реалізації спільного проекту "Схід і Захід разом" між Луганською та Тернопільською областями, Департаментом освіти і науки Луганською обласної державної адміністрації, Відділом освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради на Різдвяні свята з 03.01.2019 по 10.01.2019 була організована подорож до Борщівського району Тернопільської області. Групу Троїцьких дітей зустрічали представники Тернопільської обласної адміністрації та журналісти телеканалу «Новини Тернополя».  Проживаючи в родинах, діти стали учасниками Святвечорів у кожній родині, разом співали різдвяні колядки, смакували кутею та 12-ма пісними стравами. Вони відвідали історичний музей у м. Борщів, гіпсову печеру Вертеба поблизу села Більче-Золоте, найбільшу гіпсову печеру України «Кришталеву» в с. Кривче, зустрічалися із представниками влади Борщівського району, вивчали культуру та традиції регіону.  Дякуємо голові Борщівської районної державної адміністрації Юзьків Л. В., начальнику відділу освіти Ромашенко В. С., головам Борщівської ОТГ Кобилянському І. І., голові Скала-Подільської ОТГ Мирончук В. П., голові Мельниця-Подільської ОТГ Годнарчук В. В. Усі діти задоволені, разом із батьками від усього серця щиро дякують вам за вашу турботу, чудові подарунки, які отримали на останок – Борщівські вишиванки. Дякуємо директору Пилипченської ЗОШ І – ІІ ст. Пенькало І. Ф., родині Мірчик, директору Ланівецької ЗОШ І – ІІ ст. Магас Д. М., педагогу-організатору Микецей Н. Б., родинам Слободи, Щербань, директору Мушкатівської ЗОШ І – ІІ ст. Юркову О. М., родинам Навроцьких, Симак, директору Королівської ЗОШ І – ІІ ст. Руденко С. П., родинам Новак, Сливка, директору Циганської ЗОШ І – ІІ ст. Кушніву В. О., родинам Касян, Кушнів, директору СкалаЗОШ І – ІІ ст. Ющишину О. Д., родині Фанок, директору Скала НВК Дорож Н. В., усім, хто долучився до цього проекту.  Незабутні враження залишилися у дітей від щирості та гостинності у родинах, відвідування історичних пам’яток Тернопільщини. Бажаємо миру та спокою в усіх куточках нашої прекрасної України, добробуту в усіх родинах, квітучості, урожайності, стабільності!

22:38 11.01.2019

Молодь для молоді: змінюємо життя в громаді разом!

Молодь для молоді: змінюємо життя в громаді разом!

Зимові канікули у самому розпалі, саме тому сьогодні, 8 січня, у приміщенні Троїцької дитячої бібліотеки-філії відбулося чергове тренінгове заняття за програмою "Як стати успішним". "Дружба і кохання " - тема, яка обговорювалася учасниками тренінгу. За допомогою тренерів- спеціалістів КУ "ЦНСП" Троїцької селищної ради Світлани Букарь та Марини Назаренко було розкрито значення дружби і кохання в житті кожної людини, формувалась позитивна установка для налагодження дружніх стосунків з однолітками, навички впевненої поведінки у взаєминах з друзями. Проект "Молодь для молоді: змінюємо життя в громаді разом" впроваджується Міжнародною благодійною організацією : "Партнерство "Кожній дитині" у рамках програми ЮНІСЕФ" Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні ", яка впроваджується за фінансової підтримки ЄС. Наступне заняття відбудеться 12 січня о 10.00 в приміщенні Троїцького будинку культури. Запрошуємо молодь, яка прагне стати успішною, до нашого кола!

21:06 08.01.2019

Громада спортивна. Відкритий кубок з футзалу

Громада спортивна. Відкритий кубок з футзалу

Комунальна установа "Троїцький ЦФЗН "Спорт для всіх" та Троїцька районна федерація футбола 23 грудня провели відкритий кубок з футзалу, присвячений відкритю сезону, серед аматорських команд Троїцької ОТГ, участь у якому взяли 9 команд. "Союз", "Воєводське", "Восток", "Ветер", "ДЮСШ","Табаско", "Кобра", "Крейдянці", "Запутієць". За жеребом команди були поділені на три групи, у групах грали за коловою системою, до півфіналу вийшли команди які посіли перші місця у групах, та краща команда яка посіла друге місце з усіх груп. Результати змагань:  І місце команда "Запутієць" ІІ місце команда "ДЮСШ" ІІІ місце команда "Воєводське" У номінацях нагороджені: "Чесна гра" - команда "Союз" "Наймолодший гравець" - Лисенко Ілля "Кращий захисник" - Скачков Артем "Кращий нападаючий" - Зубко Віктор "Кращий воротар" - Бабич Роман "Майстер голу" - Зубко Віктор "БОМБАРДИР" - Лантрат Олексій Суддівство змагань забезпечили Шварьов Олександр, Гончаров Віталій

17:04 23.12.2018

Головний пріоритет - безпечні та комфортні умови життя мешканців громади

Головний пріоритет - безпечні та комфортні умови життя мешканців громади

 Наприкінці грудня повністю завершено черговий етап будівництва та введення у експлуатацію нових мереж вуличного освітлення населених пунктів Троїцької громади. Новорічні та Різдвяні свята з новим вуличним освітленням будуть вперше зустрічати мешканці вулиць Центральної, Нової, Садової села Новоолександрівка; вулиць Гагаріна та Матросова села Аношкіне; провулка Річкового села Демино-Олександрівка. Джерело фінансування: залучені на конкурсних засадах кошти обласного бюджету. 

21:25 22.12.2018

Музейне новорічне свято

Музейне новорічне свято

Святковий настрій, обереги, виготовлені власноруч і заряджені позитивною енергією, бажання дарувати людям добро після перегляду казки в музейній кінозалі подарувало вихованцям Полстянкіної І.Є. музейне новорічне свято.  Музейні зали в ці дні наповнені дзвінкими голосами учнів Троїцького ліцею.  Чарівна ялинка чекає на нових відвідувачів.

23:49 21.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь