Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

До Дня визволення України від нацистських загарбників

До Дня визволення України від нацистських загарбників

До Дня визволення України від нацистських загарбників Класну годину, присвячену Дню визволення України від нацистських загарбників, класні керівники Троїцького ліцею Христосенко О.М. і Давиденко І.П. провели в Троїцькому музеї "Витоки". На них в цей день чекали виставка книг, документів до цієї дати, екскурсія до розділу, присвяченого подіям війни, та відеоінформація з документальними кадрами - свідоцтвами тих подій.  Вивчаємо свою історію, щоб нащі нащадки не забували своїх героїв, щоб цінували та берегли мир.

20:38 22.10.2018

Громада спортивна

Громада спортивна

19 жовтня на стадіоні Урожай відбулись змагання з міні-футболу серед збірних команд 5-9 класів ліцеїв та гімназій відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради. Місця розподілились наступним чином: ЛІЦЕЇ: І - місце ОЗО "Троїцький ліцей ІІ - місце Троїцький ліцей ІІІ - місце Лантратівський ліцей

13:48 19.10.2018

Консультаційна допомога людям поважного віку

Консультаційна допомога людям поважного віку

17.10.2018 в Троїцькій районній бібліотеці підопічні комунальної установи "Центр з надання соціальних послуг" Троїцької селищної ради Луганської області спілкувалися з начальником Троїцького відділу обслуговування громадян Білокуранського об’єднаного управління пенсійного фонда України в Луганській області Сінченко В.О. яка детально розповіла про послуги, які надають фахівці пенсійного фонду, відповіла на запитання слухачів. А Варибрус А.С., начальник Троїцького Центру з надання адміністративних послуг селищної ради, розповіла про роботу центру та послуги, які можна тут отримати.

19:51 17.10.2018

Виїзний прийом громадян у селах Новознам'янка та Тополі

Виїзний прийом громадян у селах Новознам'янка та Тополі

10 жовтня, згідно графіку особистих прийомів громадян посадовцями селищної ради, селищний голова Демид Петрович Палагно провів прийоми громадян у Новознам'янскому та Тополівському старостнинських округах. Всього до голови громади звернулось 17 громадян. Основні проблемні питання, які турбують громадян, характерні для всієї териториї громади. Це, насамперед, проблеми відсутності маршрутного пасажирського транспортного сполучення між населеними пунктами громади, фактично вщент зруйновані часом і великовантажним транспортом цілі ділянки автомобільних доріг як державної, так і комунальної власності. Існує потреба у ремонті та розширенні мережі вуличних водогонів, оптимізації системи проведення платежів за спожиту воду через відділення "Укрпошти". Попри болючість проблем, з якими зверталися до голови громади мешканці, вони висловлювали розуміння того, що об'єднаній громаді всього рік і за такий короткий термін просто неможливо вирішити низку проблем, які накопичувались десятиліттями. По всіх питаннях, порушених у зверненнях громадян, підготовлено відповідні доручення, їх вирішення буде знаходитись на постійному контролі.

15:59 11.10.2018

На нараді з соціальними робітниками Центру з надання соціальних послуг

На нараді з соціальними робітниками Центру з надання соціальних послуг

10 жовтня 2018 року директор Комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради Світлана Охрицька провела нараду з соціальними робітниками установи. На нараді розглядалися наступні питання: 1. Про роботу соціальних робітників за серпень - вересень 2018 року, про дотримання правил внутрішнього розпорядку. 2. Завідувач відділенням соціальної допомоги вдома Надія Бугайова проаналізувала якість звітів наданих соціальними робітниками. 3. Про співпрацю соціальних робітників комунальної установи з сільськими радами на території яких вони працюють. 4. Про забезпечення підопічних комунальної установи паливом, підготовка до осінньо-зимового періоду 2018 року. 6. Про дотримання графіку щорічних основних та додаткових відпусток працівників комунальної установи на жовтень 2018 рік. Розглянуто багато інших питань, які вирішили у робочому порядку.

10:02 11.10.2018

Кваліфікована медична допомога у старостинських округах

Кваліфікована медична допомога у старостинських округах

"Мобільна бригада" Троїцького територіального медичного об'єднання за сприяння Товариства Червоного Хреста України відвідала пацієнтів Яменського старостинського округу. У складі бригади: лікар-терапевт Квітко Т.П., лікар УЗД Кайда А.В., медичні сестри Ємєльянова О.В. и Моргун К.А. , водій   Шевченко А.  Мешканці старостинського округу щиро вдячні лікарям за увагу, турботу та надані професійні консультації і лікування.

09:41 11.10.2018

Створення патронатних сімей - один з пріоритетів роботи Центру з надання соціальних послуг

Створення патронатних сімей - один з пріоритетів роботи Центру з надання соціальних послуг

09 жовтня року спеціалісти Комунальної установи "Центр з надання соціальних послуг" Троїцької селищної ради зустрілися з фахівцями різних установ, а саме: Управління соціального захисту населення, районної бібліотеки, "Ощадбанку", де розповіли про необхідність створення в громаді патронатних сімей. Що таке патронат? Хто може стати кандидатом в патронатні вихователі, умови перебування дітей в патронатній сім’ї та інші питання були обговорені в ході бесіди.

15:43 10.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь