Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

День Знань у Троїцькому ліцеї

День Знань у Троїцькому ліцеї

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 41-го першокласника, які переступили поріг Троїцького ліцею, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька. Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.  День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року.  У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

16:18 04.09.2019

Перший дзвоник пролунав у Розсипненській гімназії!

Перший дзвоник пролунав у Розсипненській гімназії!

Урочисто і святково пролунав перший дзвоник у Розсипненській гімназії. Шестеро маленьких розсипнян-першокласників переступили наш поріг. На подвір’ї школи зібралися святково одягнені школярі з великими букетами квітів, батьки учнів, бабусі і дідусі та мешканці села. Учні відвідали перший урок, після чого був конкурс малюнків на асфальті, на якому дітлахи зобразили свої яскраві спогади про літо.

16:02 04.09.2019

"Спорт-знайка" у Новознам'янській гімназії

"Спорт-знайка" у Новознам'янській гімназії

Новий навчальний рік розпочався для дітвори Новознам'янської гімназії весело та цікаво. А розпочався він з проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізичної культури та спорту.  У перший день учні змагалися у вікторині "Спорт-знайка"

15:27 04.09.2019

В «Університеті третього віку»

В «Університеті третього віку»

4 вересня цікавою подією розпочалось відкриття навчального року для слухачів «Університету третього віку» у відділенні денного перебування Комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради. Троїцький історико-краєзнавчий музей «Витоки» радо зустрів «студентів» Університету третього віку, які після літніх канікул знову готові поринути в нові знання, нові знайомства та радісне спілкування. Дякуємо Марині Лантрат, науковому співробітнику Художньо-меморіального музею І.Ю.Рєпіна за цікавий, з любов'ю і трепетом проведений захід. Підопічні відділення слухали розповідь про Іллю Рєпіна затримавши подих.

15:04 04.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь