Троїцька селищна військова адміністрація
Луганська область, Сватівський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Троїцькій громаді відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю

У Троїцькій громаді відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю

   Щорічно 3 грудня, починаючи з 1992 року, в світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день створений не для того, щоб святкувати, а для того, щоб привернути увагу суспільства до проблем людей з особливими потребами, захищати їх права, гідність і благополуччя, а також нагадати людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.    Зазвичай, попри усілякі обмеження і потреби допомоги сторонніх, такі люди не вважають себе інвалідами, прагнуть ставлення до себе, як до звичайних людей, а ще намагаються усіляко показати свої сильні сторони.

11:32 04.12.2019

Самодопомога - це можливість справлятися зі своїми проблемами, знаходити шляхи іх вирішення.

Самодопомога - це можливість справлятися зі своїми проблемами, знаходити шляхи іх вирішення.

В Арапівському старостинському окрузі, за ініціативою та підтримкою спеціалістів Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Троїцької селищної ради В.Гуртяк, Г.Холод та бібліотекаря О.Бушлі, було створено групу самодопомоги для одиноких та багатодітних мам "Голубоньки". Самодопомога - це можливість справлятися зі своїми проблемами, знаходити шляхи іх вирішення. Робота групи позитивно впливає на ставлення учасників до життя. Такі зустрічі дають можливість зустрітися із друзями, поділитися досвідом, ситуаціями, проблемами.

11:19 04.12.2019

Громада спортивна

Громада спортивна

27 листопада у Троїцькій ОТГ регіональним представником Луганського обласного відділення  НОК України Л.Гарист було проведено захід #OlympicLab з учнями Троїцького ліцею. Захід відбувався за підтримки Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Мета проекту: поширення олімпійських ідеалів та принципів, залучення молоді до олімпійського руху, пропагування здорового способу життя, знайомство учнів з зірками українського та світового спорту та надбання корисних життєвих навичок і лідерських якостей. Діти змагались в рухливих естафетах, олімпійській вікторині. Найбільш активні і знаючі учні під час вікторини отримали нагороди від Національного олімпійського комітету України.

08:19 28.11.2019

Соціальний захист - молодим мамам.

Соціальний захист - молодим мамам.

20 листопада в Коченовському сільському клубі за ініціативи фахівця із соціальної роботи КУ "ЦНСП" Троїцької селищної ради Бугайової Галини відбувся тренінг з молодими мамами на тему: "Що вдається у вихованні дитини, що ні, як вдається знайти компроміс з дітьми". Зустріч відбулася в рамках проекту "Впровадження медіаційних групових практик в роботі ЦССДМ Донецької та Луганської областей комплекту "Безпека та соціальна згуртованість програми розвитку ПРООН"

12:56 21.11.2019

Тиждень безпеки дорожнього руху в Троїцькому ліцеї

Тиждень безпеки дорожнього руху в Троїцькому ліцеї

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху класними керівниками Троїцького ліцею було проведено єдиний національний урок "Безпечна країна", зустріч з представниками Національної Поліції та бесіди з безпеки дорожнього руху.

11:03 18.11.2019

На засіданні Виконавчого комітету

На засіданні Виконавчого комітету

14 листопада відбулося чергове засідання Виконавчого комітету селищної ради. На порядок денний було винесено 18 питань. Виконавчий комітет розглянув питання про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг зі збирання, вивезення та утилізації твердих побутових відходів на території селищної ради, про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами, та інші.  

15:52 14.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь